reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wszystko o naszych dzieciach!!!!!!!!Waga,choroby,rozwój,opieka itp.

reklama
Pocieszyłyście mnie. Sandra uwielbia być na brzuszku - przewraca się ciągle i pełza, nawet chwilę po jedzeniu. Śpi również na brzuchu, więc może rzeczywiście gniecie sobie żołądeczek i stąd to ulewanie :crazy:
Vanessa mniej leżała na brzuszku, więcej na wznak, więc nie miałam przy niej takich ulewań...

Buahahahaha:-D:-D:-D
Moja Juilita tez fika od razu po jedzeniu i nie dosc ze ulac potrafi galancie to i slina jej kapie,czasem mysle ze dzieciaki sa slodkie ale i troche...obrzydliwe:-D:-D:-Dbuahahaha:-D:-D:-DNo i teraz tak jak miala manie ciaglego przewracania sie na brzuch tak teraz non stop po tym jak sie obroci na brzuch staje do czworakow tak "na pieska".Jakas manie dostala.Stoi tak i sie buja az laduje na brodzie lub pupie:baffled::-D

A moja Zuza w Piątym m-cu na szczepieniu ważyła 6400 i na 25 centylu i tak od początku się utrzymuje pediatra stwierdzi że przybiera i maiarowo idzie to jest ok a ona to nie przytyje napewno bo jest z tych ruchliwych i długich, cudych typowe ADHD :wściekła/y:

reklama
Do góry