reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wszystko o naszych dzieciach!!!!!!!!Waga,choroby,rozwój,opieka itp.

reklama
Mojemu Alanowi ostatnio leciała krew z dziąsła bo się zadrapał ;-):-p
avanti też myślę, że mogła się zadrapać w końcu wszystko pcha do gęby, teraz najczęściej są to jej własne stópki:-). Jak oglądałm jej paszcze to jakiś szczególnych oznak ząbkowania nie widziałam, poza białymi dziąsałami, może faktycznie się zraniła

u nas tez się zaczęły problemy ze spaniem. Wcześniej moja malutka budziła się raz w nocy, bardzo rzadko zdarzało się, że się budziła 2 razy, a od kilku dni budzi się co 2 godziny, czasem co godzinę:( Czy to może być skok rozwojowy i większe zapotrzebowanie na jedzonko? Zęby to raczej nie są, ponieważ nie płacze i generalnie jakoś daje się uśpić w nocy.

carolin- pewnie skok, mój Szymon jak się dziwnie zachowuję to wskakuję na internet i sprawdzam w które tygodnie wypada ten tzw skok :-) i zwylke się pokrywa

carolin- jeśli mała budzi się tylko na jedzonko, a potem zasypia grzecznie i nie płacze to chyba nie ma się czym przejmować :tak:

Dziewczyny a czy Wasz dzieci jeszcze ulewają??? bo mój Szymen-strasznie.... i sama nie wiem czy to tak ma być czy juz powinno byc ok....może ja mu za dużo na raz jedzenia daję??? ale przeciez w normie 150 i do tego zagęszczam kaszką....chyba pojdę do lekarza, jak myślicie???

ATsonia nie wiem czy dzieci w tym wieku powinny ulewać jeszcze. Sandra jednak ulewa, zarówno po mleku jak i po zupce. Mam nadzieję, że to nie powód do obaw i niepokoju.

reklama
nili- no własnie, u nas jest to o tyle dziwne, że Szymko zje-odbije a za 1,5h przekłada sie na brzuch i PAW!!! ja nie wiem....

Do góry