reklama
moj szym dzis w nocy tzn 24:35 obudzil nas taki darciem ze szok,nie wiedzialam co mu jest przez dluzsza chwilke nie moglam go uspokoic,podem m mu zrobil mleko ale go nie chcialnapil sie wody i odlozylam go do lozeczka i po chwili zasnal to go nakarmilam na spiochapotem wstal po 4 ale juz nie z takim krzykiem.
nie wiem co jest ale rano szyma nie slysze jak sie budzi;-)dzis wstal o 7 bo m akurat wstawal dal mu smoczka i tyle a ja wstalam o 8 i nawet nie wiem co moje dziecko robilo przez ten czas!!!:---(chyba gadal w lozeczku bo krzyczec napewno nie krzyczal bo nie slyszalam;-).
od 3dni tak mam-chyba zmeczenie bo on czasami budzi sie 4razy w nocy czasami 3 lub 2 a tak ladnie juz przesypial cale nocki!!
nie wiem co jest ale rano szyma nie slysze jak sie budzi;-)dzis wstal o 7 bo m akurat wstawal dal mu smoczka i tyle a ja wstalam o 8 i nawet nie wiem co moje dziecko robilo przez ten czas!!!:---(chyba gadal w lozeczku bo krzyczec napewno nie krzyczal bo nie slyszalam;-).
od 3dni tak mam-chyba zmeczenie bo on czasami budzi sie 4razy w nocy czasami 3 lub 2 a tak ladnie juz przesypial cale nocki!!
avanti85
Entuzjast(k)a
Ewelcia mój Alan też budzi się codziennie o 12 ale dam mu pić i idzie spać dalej jedyny wyjątek to przed wczoraj bo zasnął dopiero o 1.30
avanti85
Entuzjast(k)a
Eve własnie tu zawsze sprawdzam no ale to jakis inny pomiar dla dziewczynek i chlopcow jest i to chyba dlatego, Igor jest troszenke ponad 10 centylem
Mój tez jest na 10centylu a ostatnio był miedzy 3 a 10 także trochę sie u nas poprawiło a Alanek waży 6700
S
Sara27
Gość
Ladnie wasze dziaciaki waza,nie ma tragedii
Kitki dobreJulita tez sie b.podnieca jak widzi butelke
Kitki dobreJulita tez sie b.podnieca jak widzi butelke
Agusia1987
Entuzjast(k)a
Ja dopiero na szczepieniu się dowiem ile Patrycja waży. 17 lipca ważyła 7kg i była na 90 centylu więc być może u bensik jest ten 10 centyl bo nasze dzieciaczki są w podobnym dniu urodzone . He he mi się Patrycja teraz wydaje leciutka jak piórko a to chyba przez to że ją tyle noszę i ręce się przyzwyczaiły . A szczerze pisząc przecież nie waga jest najważniejsza, ważne że dzieci są zdrowe . Ja lubię takie malutkie szczuplutkie dzieciaczki Patrycja już teraz też idzie wzdłuż ;-). Oj a za Alanka avanti to ja bym mogła wydac Patrycję tak mi się on zaczął podobać (zawsze był ładny ale teraz na zdjęciach jest wręcz cudny ;-)) hi hi powtarzam się
magda19lenka
MTM
moj szym dzis w nocy tzn 24:35 obudzil nas taki darciem ze szok,nie wiedzialam co mu jest przez dluzsza chwilke nie moglam go uspokoic,podem m mu zrobil mleko ale go nie chcialnapil sie wody i odlozylam go do lozeczka i po chwili zasnal to go nakarmilam na spiochapotem wstal po 4 ale juz nie z takim krzykiem.
Ewelciu mojej Małgosi często się zdarza że się z płaczem wybudza, jedyne co jej pomaga sę uspokoić to wziąć na rączki i uspokoić. Ja przypuszczam, że jej się może śni coś niedobrego ....
I
ivaz
Gość
Dziewczyny czy ząbkowaniu towarzyszy krwawienie z dziąseł??
Oj moja Zosia dzisiaj marudna, nie wiem czy jej zęby nie idą bo jak się do mnie przytuliła to wybrudziła mi koszulkę na ramieniu krwią, wystukałam ją łyżeczką, ale na razie nic
Oskar ząbkował bez objawowo, pamietam ze jego pierwszy ząbek był niespodzianką, bo nawet za bardzo się nie ślinił
Oj moja Zosia dzisiaj marudna, nie wiem czy jej zęby nie idą bo jak się do mnie przytuliła to wybrudziła mi koszulkę na ramieniu krwią, wystukałam ją łyżeczką, ale na razie nic
Oskar ząbkował bez objawowo, pamietam ze jego pierwszy ząbek był niespodzianką, bo nawet za bardzo się nie ślinił
reklama
Justyna337
Fanka BB :)
Ivaz tak na logikę to mogą dziąsła krwawić, w końcu muszą być przecięe, żeby ząbek mógł wyjść... ale nie pomogę bo u nas zębów brak