Dominika81
Fanka BB :)
Truda - nam na dolegliwości brzuszkowe pomogła woda koperkowa "Gripe water" jest napisane na buteleczce, w aptece 15zł kosztuje (jest bez recepty), dokupiłam sobie do tego też strzykawkę 10ml. Na ulotce jest napisane, żeby dawać 6razy na dobe po 5ml, ja dawałam przez 3 dni 4x na dzień (co ok. 4h), strzykawką mu wstrzykiwałam te 5ml powolutku prosto do buzi.
Przede wszystkim przeszły mu kolki, robi dobre kupki (chociaż wcześniej tez robił dobre) i gazy mu o wiele lepiej odchodzą.
Teraz już nie daję, tylko jak widziałam że raz go bolał brzuszek to mu jedną dawkę podałam i się uspokoił.
Nie wiem czy pomoże, na różne dzieci co innego działa...trzymaj się, powodzenia.
mamusia - Jaś zawsze robi zwykłe zółte kupki, więc nie wiem co Ci poradzić... Ale może spróbuj też tą wodę koperkową???
Nam pomogła dlatego tak teraz doradzam każdemu ;-)
Przede wszystkim przeszły mu kolki, robi dobre kupki (chociaż wcześniej tez robił dobre) i gazy mu o wiele lepiej odchodzą.
Teraz już nie daję, tylko jak widziałam że raz go bolał brzuszek to mu jedną dawkę podałam i się uspokoił.
Nie wiem czy pomoże, na różne dzieci co innego działa...trzymaj się, powodzenia.
mamusia - Jaś zawsze robi zwykłe zółte kupki, więc nie wiem co Ci poradzić... Ale może spróbuj też tą wodę koperkową???
Nam pomogła dlatego tak teraz doradzam każdemu ;-)