Agusia1987
Entuzjast(k)a
Prawda do 18 miesiąca powinno całkowicie zarosnąć, a to drugie z tyłu główki do 4 miesiąca, ale to to ja ledwo co wyczuwałam.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Z tego co wiem to to mleczko nie jest na recepte. Ale dokladnie pewnie wiedza inne dzieczynydziewczyny mam pytanie
w zwiazku z tym ze zaczyna mi zanikac pokarm, a dokłądniej jest gocoraz mniej postanoiwłam podawac adasiowi raz dziennie mleczko proszkowe-pani dr poleciła mi nan ha...i mam pytanie...to melczko jest dosc drogie - u nas ok 30 zł za puszke...czy na nan sa recepty jak np na nutramigen? bo głupio mi zapytac pani dr a juz mu kilka razy dałam i poniewaz dobrze sie czyje jak narazie wiec chyba ten nan zostanie....tylko przeraz mnie ze jak skoncze go zupełnie karmic to bede wydacac od 150 zł na mleczko....
dziewczyny mam pytanie
w zwiazku z tym ze zaczyna mi zanikac pokarm, a dokłądniej jest gocoraz mniej postanoiwłam podawac adasiowi raz dziennie mleczko proszkowe-pani dr poleciła mi nan ha...i mam pytanie...to melczko jest dosc drogie - u nas ok 30 zł za puszke...czy na nan sa recepty jak np na nutramigen? bo głupio mi zapytac pani dr a juz mu kilka razy dałam i poniewaz dobrze sie czyje jak narazie wiec chyba ten nan zostanie....tylko przeraz mnie ze jak skoncze go zupełnie karmic to bede wydacac od 150 zł na mleczko....