reklama
S
Sara27
Gość
Mamusia cebion multi od 3 do 5 kropli na dzien-u nas pomoglo i malej po nim wloski zaczely rosnac lepiej jakby,chyba ze to przypadek
karolka84
mama kwietniowa '09
Ja też daję Cebion 5 kropelek na dzień. Zaczęłam niedawno bo pogoda taka wstrętna, wilgotno ostatnio i zauważyłam że nieco Gabrysi w nosku katarku zalega. Ale tej witaminki C też nie można dawać stale, lepiej jak ktoś w otoczeniu kicha to wtedy, albo gdy jakieś choróbsko łapie Maluszka, albo gdy pogoda taka nijaka...
karolka84
mama kwietniowa '09
Niezłe te Martynki:-)
Gabrysia dziś dzielnie walczyła żeby odwrócić się z brzuszka na plecki ale jeszcze nie udała się jej ta sztuka... może lada dzień..
8 tyg - waga 5400g (ur. 3420g)
Gabrysia dziś dzielnie walczyła żeby odwrócić się z brzuszka na plecki ale jeszcze nie udała się jej ta sztuka... może lada dzień..
8 tyg - waga 5400g (ur. 3420g)
Laila06 tak szybko ?
szybciutko i jej to nawet sprawnie idzie... ale u nas nawet lekarka się śmiała że taka małą strongwoman mamy
Justyna337
Fanka BB :)
a Zu ostaje cebion w zasadzie od poczatku. 4 krople - zamiast D3 dostałysmy taka multiwitaminę. i lekarka powiedziała że długo bedzie je brała a wt K jakos szybko bedzie się odstawiać...
https://www.babyboom.pl/forum/members/justyna337-51934.htmlJustyna337 byłaś w Sosnowcu i mnie nie odwiedziłaś ?
reklama
Mamusia cebion multi od 3 do 5 kropli na dzien-u nas pomoglo i malej po nim wloski zaczely rosnac lepiej jakby,chyba ze to przypadek
Nadia od wczoraj tez ma katar a dzis to nawet zaczeła pokasływać ale nie wiem czy to rzeczywiscie kaszel czy pokasłuje bo jej katarek spływa Poradzcie co moge jej podawac bo ja zielona w tych sprawach jestem a w pn jedziemy na wczasy i MUSIMY wyzdrowiec
Kupie ten CEBION MULTI bo widze ze Wy stosujecie to przy katarku, a co jeszcze? Moze jakis syropek na kaszel? Nie chce od razu leciec do lekarza bo jak ich znam to zaraz jej wcisna jakis antybiotyk - goraczki nie ma na szczescie i je normalnie. Poradzcie mi coś:-)