reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wszystko o naszych dzieciach!!!!!!!!Waga,choroby,rozwój,opieka itp.

nie mam siły na pisanie ale nadrobię obiecuję...:eek:
jutro też mnie nie będzie bo jade na komunie do sosnowca. powiem tylko, że bol przeszedł, mała spała od 21do 6.30 a potem jeszcze do 10.20 - potem była kupa!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nareszcie. ale ta przygode opiszęjutro
buziaki:laugh2:

reklama
a japrawie od poczatku kapie malego w duzej wanience dla dzieci,wcale nie kupowalam malej.
Wczesniej podkladalam mu gabke a teraz bez.
Wczoraj tak chlapal w wodzie jak nigdy cale plytki w kolo wanienki byly mokre:-D:-D:-D.
Zasnal znow wczoraj o 21:40 a wstal dzis o..........6:20 zjadl 120ml i spal do 7:45 kochany synek hehehhe:-Dpotem lezal w lozeczku gapil sie na karuzelke do 8:30 a teraz od 9:15 znow spi:tak:.
Wczoraj z jedzeniem juz lepiej niz przed wczoraj zjadl 560ml mleka i 60ml mleka z kleikiem kukurydzianym

Martynka-2850 teraz 7200:szok::-D a ostatnio czyli niecale 2 tyg temu miala 6600kg
:szok::szok::szok:.

A moj Szymek powoli odkrywa ze ma stopki dzis probowal sie lapac ale troche mu to nie wychodzilo i zaczal sie zloscic,mysle ze jeszcze pare dni i bedzie wiedzial co z nimi zrobic:-D.
przez to ze on taki odkrywczy czasami ciezko mi mu zalozyc pieluche:baffled:

Eve juz sama nie wiem jak jest bo wtedy byly naprawde suche a teraz jak by lepiej,narazie nie ide do lekarza bo to co ona mi powie to ja wiem tzn.wczystko jest ok.
czekam na paszport mam nadzieje ze bedzie i 12do polski:tak::tak::tak:

Ewelcia no toc szok:szok: kurna ja juz nie wiem co z niej bedzie przeciez kebabow nie jada:-DMala tez odkrywa nozki ale ciezko jeszcze jej to idzie moze brzuszek jej przeszkadza:-D

reklama
Do góry