maniulka
Pozytywnie zakręcona:)
Myszor witaj,widze że również jestes mama marcowa :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U nas jest tez pare nowych słowek:
-kotek- bardzo ładnie i wyraźnie
-babcia- tez ładnie to mówi
- to jest...- pokazuje na wszytsko paluszkiem i nazywa mi:-)
- Maja
No i chyba moge sie pochwalic, ze jestemy odsmoczkowani, w zasadzie ciezko to tak nazwac bo nie wymagało to kompletnie zadnego trudu, poszło szybko zgrabnie, bez ani jednego skomlenia czy płaczu, wrecz przeciwnie zauwazyłam ze Majka przez tez 3dni zasypia duzo szybciej i spokojniej a i w dzień jakas taka spokojniesza sie zrobiła. Nie moge sie nadziwic byłam pewna ze beda jazdy gorsze niz przy odstawieniu cycka a tu tak bezboleśnie no i wydawalo sie ze Majka żyć nie może bez smoczka a jednak prosze da sie :-)
pewnie juz macie dość, ale jeszcze opiszę dzisiejszą śmieszną sytuację.
A więc zawsze jak Szymcio zrobi siusiu albo kupkę na nocnik to razem z mężem krzyczymy: BRAWO!!!! BRAWOO!!!
no i dzisiaj po pracy, moj m był w łazience a Szymon woła:
Szymon-tatusia, tatusia!!!
mąż- tu jestem w łazience, choć do mnie jak chcesz
Szymon pobiegł do niego i mówi:
Szymon- tata choć!!!
mąż- nie mogę bo kupkę robię (no tak z nim gadamy o wszytskim )
A Szymon na to : BAWO!!!! BAWOOOO!!!!
uśmialam się do łez;-)