reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wszystko o naszych dzieciach!!!!!!!!Waga,choroby,rozwój,opieka itp.

reklama
Gosia a wracając do krzywych nóżek to Kuba też podobno ma krzywe nogi, chociaż ja tam nic nie widzę, lekarz mówił, że podudzia ma właśnie wygięte w tą stronę co nawiasy ;p nie do środka tylko do zewnątrz, poczekamy, zobaczymy, bo mówię, tylko ten lekarz widział, te wygięcie a nikt inny tego nie widzi, widocznie nie ma to jak fachowe oko ;]

Duże rozjazdy się juzporobiły wagowe między dzieciaczkami :) u nas ok. 12,4 kg i 83 cm wzrostu. Ale z rozmiarówką cięzko niekiedy trafić, bo Tadek ma ramiona dosc szerokie i bluzki to rozmiar 92, a niektóre to nawet 98 nosi. A spodnie na długosc 80 lub 86, ale trzeba uwazac, czy w kroku nie są za krótkie z tych rozmiarów, więc nosi sporo podwijanych w rozmiarze 92. Jakis niewymiarowy, czy co ;)

własnie wróciłam ze szczepienia z Majka i normalnie szok- ma 85cm wzrostu i waży 11,8kg:szok::szok: Zdziwiłam sie, bo ostatnio bylysmy na szczepieniu miesiac temu i od tego czasu urosła az 2cm i przytyła 40dag- sporo jak na dziecko w tym wieku.... chyba jej ogranicze te Kubusie bo od czego innego tak wyskoczyła jak nic cholera nie chce jesc:-D

My tez dzis po szczepieniu - Nadia wazy 12,2 ale oczywiscie jej nie zmierzyli bo powiedzieli ze robia to dopiero na bilansie dwulatka:eek:

Gosia a jak Maja zniosłą szczepienie? bo Nadia darłą sie na cała przychodnie:zawstydzona/y:

Majka sie strasznie darła, ale króciutko, zajęłam jej uwage misiami i innymi duperelkami wiec w sumie moze z minutke popłakała, za to teraz widze że ją strasznie boli nózka, wlasnie ją wycierałam po kąpieli ręcznikiem i zapomniałam że była szczepiona dzis i nie zrobiłam tego delikatnie wiec mi sie jeszcze przed snem popłakała

reklama
Do góry