reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wszystko o naszych dzieciach!!!!!!!!Waga,choroby,rozwój,opieka itp.

no dokładnie.. Zuzka ne chce sama stac w kuchni więc jest masakra. jak wejdę to już biegnie, nie mogę sie rozebrać o wyjściu z psem nic nie mówię...:zawstydzona/y: potem jak wchodzimy do kuchni to ona trzyma się spodni i ciąnie jęcząc... chce na rece bo wtedy nie tylko jest blisko ale też widzi co i jak a ciekawska bestia jest strasznie. daję jej wafla albo bułke to się zajmie 5 minut ale obiadu nie zrobię i nie zjem w 5 minut:-p:eek:

reklama
mój sie budzi znaczy wstaje miedzy 5 a 6 :confused2: ale przewaznie po 6 :nerd: drzemke ma o 11 i spi do 1.5 h tylko :-( na noc idzie spac koło 20 ;-) i teraz miedzy 3 a 4 mleko, w miedzy czasie tez sie troszku budzi :no:

marlena u nas tez byl taki okres ze Szymko wstawal o 6 rano:eek:\
Dzis wstalismy o 9:15:tak::tak::tak::-):-)
Pzrewaznie chodzi spac o 20:30 czasami ma poslisg 10min;-)....
Wczoraj np.obudzil sie przed 22 i krzyczal bo kupy nie mogl zrobic....
Ogolnie spi ostatnio do 7 albo 7:20 czasami zdarzy sie ze pospi dluzej....budzi sie w nocy czasami raz na picie okolo 22 albo 1-2 a pozniej okolo 5-6 na mleko....

W dzien ma czasami jedna a czasami dwie drzemki.
Na pierwsza idzie czasami okolo 11 albo 12 a na druga miedzy 16-17 ale dzis napewno nie bedzie drugiej drzemki

słuchajcie mam nadzieję, że już jesteśmy blisko tego momentu kiedy nasze dzieci będą chodziły spać wcześnie i buzdziły się w miarę późno (chociaż o 8 w weekend pleas.......). kiedy to będzie???????

acha. czy wasze dzieci tez tak łażą po łóżkach.... no wiercipięta straszna z mojego malucha.

A ja wczoraj pytałam mojego dentysty własnie o pastę powiedział, że dopóki dziecko nie nauczy się wypluwać to tylko pasta bez fluoru, ponieważ fluor jest bardzo niezdrowy, a wręcz toksyczny, moze grozić zatruciem. Kazał dwa razy dziennie jej szczotkować zęby miękką szczoteczką z włosia i jak będzie miała 1,5 roku przyjść na kontrol. Aha zasugerował zebym oduczyła właśnie do 1,5 roku smoczka, bo szkodzi na zgryz, ale całe szczęście Zośka nigdy smoka nie ssała. A dentystę mam fajnego i młodego, a nie jakiegos zramolałego dziada, naprawde chłopak zna się na rzeczy, a jeszcze do tego jest pięknym mężczyzną w każdym tego słowa znaczeniu, aż lubię do niego chodzić bo ma tak śliczną twarz, nawet moja mała chrześnica nie chce do innego stomatologa tylko "do tego ładnego pana Doktora". Przy nim nawet kanałowe nie jest tak bolesne on działa znieczulająco, bo on nawet nie jest taki macho, przystojniak tylko taki piękny człowiek, rysy, dłos włosy zęby no dla mnie cudo. Hi hi, ale co to ma do rzeczy...:-D:-D:-p

reklama
Ivaz-"zramolaly dziad" buahahahahaha:-D:-D:-D:-D:-D jakos mnie to okreslenie rozbawilo.Ale masz fajnego dentyste (tego przystojniaka ma sie rozumiec) hehe:tak:

My WRESZCIE tez mamy szczxoteczki do zebow.Kupilismy taki zestaw z Canpola 3 szczoteczek-sa w tym zestawie szczoteczki z silikonowymi/gumowymi wypustkami i z wlosiem,rozne.No i sztucce malej kupilam-tzn widelec,noz i lyzke.

Do góry