reklama
Wycałować całe 7910 a wagę olaćnie lubię wchodzić na ten wątek bo u nas ostatnia waga równo jak miał 11 mcy mały wynosiła 7910....
młody je ale w biegu i co z taką powsinogą zrobić....:-zawstydzona/y:

co do wagi to mój Kuba nie mieści się w centylach wagowych, ale to tylko dlatego, że jest na tyle wysoki, że wzrostem też się w nich nie mieści, on nie jest gruby, po prostu jest wysoki (na pewno nie po mnie
) jak zacznie biegać, to pewnie będzie chudy jak patyk 

Ostatnia edycja:
Agusia1987
Entuzjast(k)a
Moja Pati właśnie tańczy w łóżeczku, hehe na boki, ugina nóżki,rączkami macha aż miałam ochotę ją nagrać ale bałam się wstać żeby nie przestała tańczyć
. Iśku ja jestem zdania że dziecko samo dorośnie do korzystania z nocniczka
a z tą kupką u Nas to tylko moja wygoda
bo jak zrobi pieluchę to więcej jest z tym roboty 

marlena021
Fanka BB :)
a jak spia Wasze pociechy?? chodzi mi o to o której wstaja po nocy, o której chodza spac, po południu tez ?
S
Sara27
Gość
Wszystkim dzieciaczkom gratuluje a glownie Zuzi i Ani bo je zapamietalam
W wordzie klepac nie bede,ale gratuluje naprawde wszystkim ktorych licznych umiejetnosci nie zapamietalam
marlenko-Julita wstaje miedzy 6 a 7 na butle,po zjedzeniu przysypia na 45 min-1,30 h wiec okolo 8 wstajemy,czasem przed.W dzien klade ja spac w godz 12-14 i spi okolo 1,5h a potem klade ja okolo 17.30 i spi okolo 30 min.Wieczorne spanie ma przed 20.W nocy sie nie budzi,wlasciwie nigdy z kilkoma wyjatkami sie nie budzila.Podsumowaujac i usredniajac:czuwa od 8 am do 8 pm i spi w ciagu dnia w sumie okolo 2h,czyli czuwa 10h na dobe a spi 14 h na dobe
))

W wordzie klepac nie bede,ale gratuluje naprawde wszystkim ktorych licznych umiejetnosci nie zapamietalam

marlenko-Julita wstaje miedzy 6 a 7 na butle,po zjedzeniu przysypia na 45 min-1,30 h wiec okolo 8 wstajemy,czasem przed.W dzien klade ja spac w godz 12-14 i spi okolo 1,5h a potem klade ja okolo 17.30 i spi okolo 30 min.Wieczorne spanie ma przed 20.W nocy sie nie budzi,wlasciwie nigdy z kilkoma wyjatkami sie nie budzila.Podsumowaujac i usredniajac:czuwa od 8 am do 8 pm i spi w ciagu dnia w sumie okolo 2h,czyli czuwa 10h na dobe a spi 14 h na dobe
Iśku
Fanka BB :)
spanie dzienne u nas ciągle się zmienia, ostatnio śpi zazwyczaj raz 2-3h jakoś po południu, a w nocy zawsze szedł spać ok 19-tej i śpi ok 12h, teraz jak bierze antybiotyk to przesunęliśmy mu na ok 19:30 mycie, potem śpi. Czasem śpi całą noc bez pobudki a czasem zapłacze raz czy dwa i musze go utulić ale jedzenia ani picia nie daję
Agusia1987
Entuzjast(k)a
U Nas wygląda to tak: Patrycja wstaje rano około 7,8 idzie spać około 12,13 (właśnie teraz śpi ;-)) śpi 2,3 godziny jak śpi mniej bo ktoś ją obudzi to jest marudna ale i tak nie zaśnie
no i to tyle spania na dzień, idzie spać na noc około 19, 20 i śpi do rana, z tym ze daję jej przez sen butlę około 24, przed moim snem bo tak by się obudziła o 3 w nocy
a tak to śpi do 8. Muszę ją powoli odzwyczajać tej butelki o 24, raz jej nie dałam to się obudziła o 5:30. Wiem że budzi się jak już to tylko z głodu
.

I
ivaz
Gość
u nas ze spaniem od zawsze było kiepsko, generalnie Zośka spi do ok 8 godzin na dobę, wstaje ok 6, razem z nami, ma jedną drzemke w dzień ok 45 minut czasami 1 h Ale rzadko, spac chodzi miedzy 22 a 23
reklama
Kuba wstaje rano między 6-7, w dzień idzie spać 12-13 i śpi dwie godziny, a wieczorem idzie spać około 20:30, w nocy się nie budzi na jedzenie, tylko jak mu zęby dokuczają to trochę marudzi przez sen, ale da się to przeżyć ;-)
Ostatnia edycja: