reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wszystko o naszych dzieciach!!!!!!!!Waga,choroby,rozwój,opieka itp.

reklama
Super, nie wiedziałam że jest coś takiego:-) Kupię na pewno:tak:
A szczoteczki silikonowe na rączce też mamy ale Hania je gryzie i w ogóle nie daje przejechać nimi po ząbkach. Cóż cierpliwość to cnota mam:-D

dzięki, Dziewczyny, muszę popróbować. Wiem że muszę bo nawyki szczoteczkowe też są ważne ale gazik jest super skuteczny i nie trzeba się namęczyć:tak: Lenistwo się odzywa;-)

A my byliśmy tak blisko odstawieni tylko w nocy dostał cycusia do picia albo i nie a przez ten szpital tak się przyzwyczaił że mleka przybyło i na nowo odzwyczajam a że znów chory to nie chcę go stresować i całkiem zamknąć kranik:-D trzymam za nas wszystkie kciuki.

A,jeszcze jedno.Nie wiem czy tu pytalyscie o rozmiar glowki?
Dorwalam Julite z centymetrem-usredniony wynik to 46 cm (ewentualnie 46 z groszami),bo raz mi wyszlo ponizej,raz powyzej itp.Nie wiem czy dobrze mierze-robie to "tak po prostu".
Ja z kolei mam mala glowe - 53 cm,oczywiscie nie rzuca to sie w oczy ale czapki musze kupowac dzieciece albo np kaszkiety w rozmiarze S:-DMoj m.tez ma mala tzn podluzna a szczupla (ale on caly szczuply jest) a ma 57 cm-wiem bo jak mu czapki Mikołajowej na Swieta szukalam to mu glowe zmierzylam by wiedziec jaka wziac.Podobno na roczek ma przyrosnac glowa okolo 12 cm (jak okolo to pewnie 11 i 13 cm tez jest OK) bo wlasnie sobie czytalam:tak:Julek miala 34 przy urodzeniu wiec wychodzilo by OK.To chyba geny tez maja znaczenie.

Do kija z centylami,najwazniejsze by dzieciaki dobrze sie rozwijaly i byly szczesliwe:tak:

reklama
Do góry