reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wszystko o naszych dzieciach!!!!!!!!Waga,choroby,rozwój,opieka itp.

reklama
Super, nie wiedziałam że jest coś takiego:-) Kupię na pewno:tak:
A szczoteczki silikonowe na rączce też mamy ale Hania je gryzie i w ogóle nie daje przejechać nimi po ząbkach. Cóż cierpliwość to cnota mam:-D

dzięki, Dziewczyny, muszę popróbować. Wiem że muszę bo nawyki szczoteczkowe też są ważne ale gazik jest super skuteczny i nie trzeba się namęczyć:tak: Lenistwo się odzywa;-)

A my byliśmy tak blisko odstawieni tylko w nocy dostał cycusia do picia albo i nie a przez ten szpital tak się przyzwyczaił że mleka przybyło i na nowo odzwyczajam a że znów chory to nie chcę go stresować i całkiem zamknąć kranik:-D trzymam za nas wszystkie kciuki.

A,jeszcze jedno.Nie wiem czy tu pytalyscie o rozmiar glowki?
Dorwalam Julite z centymetrem-usredniony wynik to 46 cm (ewentualnie 46 z groszami),bo raz mi wyszlo ponizej,raz powyzej itp.Nie wiem czy dobrze mierze-robie to "tak po prostu".
Ja z kolei mam mala glowe - 53 cm,oczywiscie nie rzuca to sie w oczy ale czapki musze kupowac dzieciece albo np kaszkiety w rozmiarze S:-DMoj m.tez ma mala tzn podluzna a szczupla (ale on caly szczuply jest) a ma 57 cm-wiem bo jak mu czapki Mikołajowej na Swieta szukalam to mu glowe zmierzylam by wiedziec jaka wziac.Podobno na roczek ma przyrosnac glowa okolo 12 cm (jak okolo to pewnie 11 i 13 cm tez jest OK) bo wlasnie sobie czytalam:tak:Julek miala 34 przy urodzeniu wiec wychodzilo by OK.To chyba geny tez maja znaczenie.

Do kija z centylami,najwazniejsze by dzieciaki dobrze sie rozwijaly i byly szczesliwe:tak:

reklama
Do góry