reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wszystko o naszych dzieciach!!!!!!!!Waga,choroby,rozwój,opieka itp.

hehehhe:-)

słuchajcie Zuzka sama stanęła. puściła sie mnie i stanęła!!!!!!!!!!!! yupi!!!!!!!:-D ucieszyłam sie tak jakby nie wiem co sie stało i ją wystraszyłam:-D chyba te kilka sekund to było dla niej przeżycie bo strasznie się wybudza...:-p

reklama
, ja uwielbiam jak Jula ma czas na tulenie się do mojego brzucha - bluzka do góry i łasi się jak kot ;-) a potem gra jak na bębenku, żeby za słodko nie było :laugh2:
Moj Szym tez sie tak łasi:tak::tak::tak::tak:

A dzis polozyl sie na podlodze kolo kominka na takim dywaniku a ja kolo niego ia tak lezymy z 5minut on mnie glaskal po buzi ja jego po nodze,zaczal cos gadac...tulic sie i usmiechac a nagle sie drzwi otworzyly a ten tak wyrwal ze nawet nie wiedzialam kiedy mi zwial:-D:-D....myslal z m wrocil a to tylko kolezanka wpadla;-)

Justyna brawa dla Zu :)

ja nawey gazika nie mam...:zawstydzona/y:
my mamy takie szczoteczki:
bobolandia_com, Szczoteczki do zębów Nuby /3szt. (3801982) - Świstak darmowe aukcje#

ale daję Zuzce bardziej w ciagu dnia - niech się do nich przyzywczaja. i chyba musze kupic ta pastę...

i wrócę do tematu mycia głowy. u nas na peno nie ma kłopotu z prysznicem ale tak sobie myślę, ze to zasłuag chodzenia na basen. tam Adam wchodzi z małą pod prysznic i myślę, że się z nią nie cyrtoli:sorry2: ja bym pewnie uważała, żeby nic do oczek nie naleciało a on zapewne leci po buzi i tyle/.... i teraz widzę, że jak ją myłam to na poczatku uważałam, żeby własnie nic na buzię nie naleciało ale teraz już się nie przejmuję leje jak popadnie bo Zuzka się smieje i wcale się nie boi - wręcz przeciwnie bardzo lubi bawić się prysznicem

hehe dzisiaj mąż uczył Patrycje pokazywać że ma roczek :-D (to znaczy żeby za miesiąc umiała pokazać 1 :-D) Patuś uparcie pokazywała 7 :-D na jednej rącze 5 palców, na drugiej 2 :-D chyba tak łatwo to mu nie pójdzie :-D

Patrycja uwielbia "szczotkować" zęby, ale o dziwo bardziej niż swoją małą szczoteczkę lubi dużą szczoteczkę taką jaką ja używam :szok:. Kupiłam jej oczywiście taką normalną szczoteczkę nową bo była zła jak jej zabierałam tą moją. Widocznie przynosi jej ona ulgę w czasie wychodzenia ząbków, mogłaby nią myć ząbki przez godzinę :-D

Hej Mamuśki. Ja ostatnio nie mam w ogóle czasu. Sebek jak już wcześniej pisałam marudny a wieczorkiem jak śpi to ja też padnięta. Wyszły mu dwa zębole na górze bo jemu po dwa wychądzą ale na dole też te dziąsła popuchnięte to i może tam lada dzień wyjdą. Wczoraj stał koło wuzka i sam się puścił i zrobił do mnie chyba z trzy kroczki byłam w szoku i dzisiaj tak zrobił od biurka do łóżka to może przejdzie ten roczek

ja dopadłam mojego z centymetrem i obwód głowy mi wyszedł 48, ale tu nie jestem do końca pewna bo strasznie ruszał głową :) a klatki pod pachami 49,

reklama
Brawa dla chodzących:-)
My na razie skupiamy się na rozwoju intelektualnym (jak pisałam do chodzenia to chyba nam jeszcze daleko a raczkowanie to największy fun):-D
To co Hania umie pokazać paluszkiem: mama, tata, Zosia, ciocia, lampa, piłka, oczko, uszko, czasem nosek:-))))) Wie że jak mówię siiii gorące to nie wolno dotykać (choć czasem uśmiecha się zalotnie i oczywiście przykłada łapkę) No i oczywiście wie gdzie jest jedzenie które pokazuje rączką z jednoczesnym okrzykiem daaaaaaj!!!!!:-D

Do góry