reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wszystko o naszych dzieciach!!!!!!!!Waga,choroby,rozwój,opieka itp.

hehehhe:-)

słuchajcie Zuzka sama stanęła. puściła sie mnie i stanęła!!!!!!!!!!!! yupi!!!!!!!:-D ucieszyłam sie tak jakby nie wiem co sie stało i ją wystraszyłam:-D chyba te kilka sekund to było dla niej przeżycie bo strasznie się wybudza...:-p

reklama
, ja uwielbiam jak Jula ma czas na tulenie się do mojego brzucha - bluzka do góry i łasi się jak kot ;-) a potem gra jak na bębenku, żeby za słodko nie było :laugh2:
Moj Szym tez sie tak łasi:tak::tak::tak::tak:

A dzis polozyl sie na podlodze kolo kominka na takim dywaniku a ja kolo niego ia tak lezymy z 5minut on mnie glaskal po buzi ja jego po nodze,zaczal cos gadac...tulic sie i usmiechac a nagle sie drzwi otworzyly a ten tak wyrwal ze nawet nie wiedzialam kiedy mi zwial:-D:-D....myslal z m wrocil a to tylko kolezanka wpadla;-)

Justyna brawa dla Zu :)

ja nawey gazika nie mam...:zawstydzona/y:
my mamy takie szczoteczki:
bobolandia_com, Szczoteczki do zębów Nuby /3szt. (3801982) - Świstak darmowe aukcje#

ale daję Zuzce bardziej w ciagu dnia - niech się do nich przyzywczaja. i chyba musze kupic ta pastę...

i wrócę do tematu mycia głowy. u nas na peno nie ma kłopotu z prysznicem ale tak sobie myślę, ze to zasłuag chodzenia na basen. tam Adam wchodzi z małą pod prysznic i myślę, że się z nią nie cyrtoli:sorry2: ja bym pewnie uważała, żeby nic do oczek nie naleciało a on zapewne leci po buzi i tyle/.... i teraz widzę, że jak ją myłam to na poczatku uważałam, żeby własnie nic na buzię nie naleciało ale teraz już się nie przejmuję leje jak popadnie bo Zuzka się smieje i wcale się nie boi - wręcz przeciwnie bardzo lubi bawić się prysznicem

hehe dzisiaj mąż uczył Patrycje pokazywać że ma roczek :-D (to znaczy żeby za miesiąc umiała pokazać 1 :-D) Patuś uparcie pokazywała 7 :-D na jednej rącze 5 palców, na drugiej 2 :-D chyba tak łatwo to mu nie pójdzie :-D

Patrycja uwielbia "szczotkować" zęby, ale o dziwo bardziej niż swoją małą szczoteczkę lubi dużą szczoteczkę taką jaką ja używam :szok:. Kupiłam jej oczywiście taką normalną szczoteczkę nową bo była zła jak jej zabierałam tą moją. Widocznie przynosi jej ona ulgę w czasie wychodzenia ząbków, mogłaby nią myć ząbki przez godzinę :-D

Hej Mamuśki. Ja ostatnio nie mam w ogóle czasu. Sebek jak już wcześniej pisałam marudny a wieczorkiem jak śpi to ja też padnięta. Wyszły mu dwa zębole na górze bo jemu po dwa wychądzą ale na dole też te dziąsła popuchnięte to i może tam lada dzień wyjdą. Wczoraj stał koło wuzka i sam się puścił i zrobił do mnie chyba z trzy kroczki byłam w szoku i dzisiaj tak zrobił od biurka do łóżka to może przejdzie ten roczek

ja dopadłam mojego z centymetrem i obwód głowy mi wyszedł 48, ale tu nie jestem do końca pewna bo strasznie ruszał głową :) a klatki pod pachami 49,

reklama
Brawa dla chodzących:-)
My na razie skupiamy się na rozwoju intelektualnym (jak pisałam do chodzenia to chyba nam jeszcze daleko a raczkowanie to największy fun):-D
To co Hania umie pokazać paluszkiem: mama, tata, Zosia, ciocia, lampa, piłka, oczko, uszko, czasem nosek:-))))) Wie że jak mówię siiii gorące to nie wolno dotykać (choć czasem uśmiecha się zalotnie i oczywiście przykłada łapkę) No i oczywiście wie gdzie jest jedzenie które pokazuje rączką z jednoczesnym okrzykiem daaaaaaj!!!!!:-D

Do góry