reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wszystko o naszych dzieciach!!!!!!!!Waga,choroby,rozwój,opieka itp.

Ile wogole mamy chodzacych dzieciakow?Chodzacych w sensie takie troche dluzsze dystanse niz kilka kroczkow;-)
Szymka,Zoske,Julite,Mikiego Kaczuszki,Kacpra oli.p hmm sama nie wiem kto jeszcze:rofl2:
Eve-Ada tez tak?

Edis-Ania madra dziewczynka:)

reklama
Ja mogę z duma powiedzieć, że Gosia chodzi. Robi tak już od kilka dniu, potrafi przejść całe mieszkanie na raz, fakt czasem się przewróci, ale od razu wstaje i idzie dalej. Potrafi tez już wstawać sama, bez przytrzymywania się czegokolwiek. Więc myslę, ze można to już zakwalifikować do chodzenia, butów nie mamy odpowiednich, żeby mogła sobie po śniegu pochodzić, ale po domu biega na bosaka ;-)

Eve,magdalenka-ale super,gratulacje!:tak::tak::tak:
To chyba wiecej narazie chodzacych dziewczynek:-)
Niedlugo pewnie kolejne dzieciaki sie "odmelduja" jako chodziarze.

ja swojego wiercioła nie mogę zmierzyć, zwiewa mi cały czas, ale ok. 85cm ma chociaż większość ubrań nosi na 92cm (18-23m)

Jasiek też już chodzi :-):tak:

3 tygodnie temu po dwa-trzy kroczki i tak przez ok. 1,5 tygodnia, a teraz od 1,5 tygodnia juz pokonuje długie dystanse, np. pokój + przedpokój :-)

duże dzieci podobno późno zaczynają chodzić, ale Kuba (14kg) daje radę :-) fakt, za wiele kroczków jeszcze nie robi, ale myślę, że jeszcze tydzień, dwa i będzie biegał :-p Kuby halo, halo brzmi jakoś tak 'ajo, ajo', w ogóle mówi kilka słów tak po swojemu np. bach, tata, mama, baba, dziadzia, daj... a ostatnio uwielbia wkładać swoje zabawki do jakiegoś pojemnika a później wyrzucać i tak w kółko, no i oczywiście bije sobie brawo za każdym razem, a jak ułoży piramidkę, tą taką z kółek, to krzyczy z radości:-p a najśmieszniej i tak robi nu nu nu, jak wie, że czegoś nie wolno robić, np. jak otwiera lodówkę to pokazuje mi że nu nu, bo wie, że nie wolno, ale i tak zrobi swoje i wyciągnie wszystko co sięgnie :-)

Ostatnia edycja:
reklama
wiecie ja się nie rzejmuję - już przestałam, bo ile można:laugh2: zdrowa, silna, szybka ze ie można dogonić i uśmiechnięta - czego więcj chcieć??

Do góry