reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wszystko o naszych dzieciach!!!!!!!!Waga,choroby,rozwój,opieka itp.

jadzka-mamy lagodne plameczki (wysypke) na brzusiu i pleckach co mnie cieszy bo widac ze byla to trzydniowka:tak:dzis juz w pupie tylko 37,5 wiec to sie zgadza bo wysypka sie pojawia jak ustepuje podwyzszona tempka.Na wszelki wypadek jedziemy sie pokazac jutro mojemu tacie.

reklama
Niezle z tymi smsami:-D:-D:-D
Moja Juli raz do meza zadzwonila,bo akurat nacisnela z menu "ostatnio wybierane numery':tak:
Juli ma faze na DJa teraz,skupia sie nad tym dosc dlugo,zmienia sobie melodyjki i instrumenty,wali paleczka w a'la beben (perkusja) i miksuje na talerzu a jest troche zlosliwa bo mimo ze te melodyjki sa mile dla uszu to jednak draznia po dluzszym czasie wiec podchodze to przyciszyc a ta wyczaila gdzie sie przycisza,wiec sobie sama robi glosniej,tak na opak:rofl2:

widzę, że wszystkie dzieciaki uwielbiają telefony i muzyczki albo smsy :-) Kuba uwielbia jeszcze telewizor, ale nie żeby oglądać bajki, tylko żeby przełączać kanały, wie, że się wtedy ktoś denerwuje i specjalnie z takim uśmieszkiem podejdzie i pacnie guzik w tv albo na pilocie:-) ale jak włączę mu jakikolwiek muzyczny program to nie przełączy za nic w świecie tylko stoi i tańczy :-p robi wiele innych rzeczy, ale nie będę się rozpisywać :-p

Ada też z tych miłośników telefonów :tak: Uwielbia słuchać muzyki na moim telefonie, przy czym najlepiej by telefon był przy tym otwarty (mam z klapką). Przyciska jakieś przyciski albo wyłączy albo inną piosenkę wybierze przy tym. Sms- też już ma za sobą - pustego wyslałam do M. Telefonów już trochę wykonała w tym do mojej siostry, do dziakanatu na uczelni i do mojego kierownika (w pierwszy dzień świąt b.n o 8.30 rano:-) )
Chodzi doskonale za raczkę, sporo też już sama potrafi przejść. Lubi przybijac piątkę i jak chce pokazać ze się zmęczyła kładzie się na podusi.

jak widać telefon robi furrorę u nas też, dadam jeszcze piloty i u nas jeszcze magnesy na lodówkę.
Zośka chyba bedzie tancerką, wystarczy,żę usłyszy muzykę, od razu tańczy a juz teraz jak nauczyła się chodzić to robi przy tym różne figury obroty, przysiady, osemki biodrami, wyma****e rękoma, kiwa głową, a najlepiej jej idzie przy piosenkach uczniaczka uwielbia je.
A jeszcze zapomniałam dodać ze wczoraj mieliśmy pierwszy spacer na własnych nogach, co prawda 15 minutowy i z dwoma wywrotkami, frajdy było co nie miara

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Ale Ci dobrze Ivaz, mój Kacper za chiny nie pójdzie po śniegu!! raz tylko zrobił trzy kroki i stanął jak słup soli. w ogóle nie chce wychodzić na śnieg, jak go ubieram to już ucieka a jak wyjdziemy to minę ma taką jak by to była największa kara :) taki jakiś udany, do czasu jak nie spadł śnieg to nie chciał iść do domu a teraz to nie chce z niego wyjść :) także czekamy z nadzieją że wiosna szybko nadejdzie :)

Do góry