reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wszystko o naszych dzieciach!!!!!!!!Waga,choroby,rozwój,opieka itp.

jadzka-mamy lagodne plameczki (wysypke) na brzusiu i pleckach co mnie cieszy bo widac ze byla to trzydniowka:tak:dzis juz w pupie tylko 37,5 wiec to sie zgadza bo wysypka sie pojawia jak ustepuje podwyzszona tempka.Na wszelki wypadek jedziemy sie pokazac jutro mojemu tacie.

reklama
Niezle z tymi smsami:-D:-D:-D
Moja Juli raz do meza zadzwonila,bo akurat nacisnela z menu "ostatnio wybierane numery':tak:
Juli ma faze na DJa teraz,skupia sie nad tym dosc dlugo,zmienia sobie melodyjki i instrumenty,wali paleczka w a'la beben (perkusja) i miksuje na talerzu a jest troche zlosliwa bo mimo ze te melodyjki sa mile dla uszu to jednak draznia po dluzszym czasie wiec podchodze to przyciszyc a ta wyczaila gdzie sie przycisza,wiec sobie sama robi glosniej,tak na opak:rofl2:

widzę, że wszystkie dzieciaki uwielbiają telefony i muzyczki albo smsy :-) Kuba uwielbia jeszcze telewizor, ale nie żeby oglądać bajki, tylko żeby przełączać kanały, wie, że się wtedy ktoś denerwuje i specjalnie z takim uśmieszkiem podejdzie i pacnie guzik w tv albo na pilocie:-) ale jak włączę mu jakikolwiek muzyczny program to nie przełączy za nic w świecie tylko stoi i tańczy :-p robi wiele innych rzeczy, ale nie będę się rozpisywać :-p

Ada też z tych miłośników telefonów :tak: Uwielbia słuchać muzyki na moim telefonie, przy czym najlepiej by telefon był przy tym otwarty (mam z klapką). Przyciska jakieś przyciski albo wyłączy albo inną piosenkę wybierze przy tym. Sms- też już ma za sobą - pustego wyslałam do M. Telefonów już trochę wykonała w tym do mojej siostry, do dziakanatu na uczelni i do mojego kierownika (w pierwszy dzień świąt b.n o 8.30 rano:-) )
Chodzi doskonale za raczkę, sporo też już sama potrafi przejść. Lubi przybijac piątkę i jak chce pokazać ze się zmęczyła kładzie się na podusi.

jak widać telefon robi furrorę u nas też, dadam jeszcze piloty i u nas jeszcze magnesy na lodówkę.
Zośka chyba bedzie tancerką, wystarczy,żę usłyszy muzykę, od razu tańczy a juz teraz jak nauczyła się chodzić to robi przy tym różne figury obroty, przysiady, osemki biodrami, wyma****e rękoma, kiwa głową, a najlepiej jej idzie przy piosenkach uczniaczka uwielbia je.
A jeszcze zapomniałam dodać ze wczoraj mieliśmy pierwszy spacer na własnych nogach, co prawda 15 minutowy i z dwoma wywrotkami, frajdy było co nie miara

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Ale Ci dobrze Ivaz, mój Kacper za chiny nie pójdzie po śniegu!! raz tylko zrobił trzy kroki i stanął jak słup soli. w ogóle nie chce wychodzić na śnieg, jak go ubieram to już ucieka a jak wyjdziemy to minę ma taką jak by to była największa kara :) taki jakiś udany, do czasu jak nie spadł śnieg to nie chciał iść do domu a teraz to nie chce z niego wyjść :) także czekamy z nadzieją że wiosna szybko nadejdzie :)

Do góry