reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wszystko o naszych dzieciach!!!!!!!!Waga,choroby,rozwój,opieka itp.

Juli nadal chora,tzn ma stan podgoraczkowy.Zobaczymy co weekend przyniesie.

Mnie po fryzjerze tz zawialo wiec chyba jeszcze bardziej sie rozloze:eek:

reklama
magdalenka-rewelacja z tym halo halo!:tak:
Isku-jak filip chodzi od mebla do mebla to juz blisko jak pojdzie na otwartej przestrzeni (np srodek pokoju):tak:
Jadzka,Oli.p-zdolne wasze dzieciaki!
Julita z tym piciem z kubka jest niewyjeta:-DDzios ja uczylam bo pic ze zwykleg kubka umie ale mam na mysli ze nie trzyma go sobie sama bo ten leniwiec jak tylko zblizam sie z kubkiem to otwiera buzie:-DOna wie ze go jej podstawie do buzi,musze to zmienic:rofl2:

Martynka dzisiaj 72cm i 8870 a w koło słyszę ze ona ma takie fałdki i jest pulasiasta a nawet 9 kg nie waży
a na zdjeciach Martynka wyglada na sporo ciezsza;-)

No to nie wiem jak to mozliwe ze moj Szym tak nadrobil z waga....
Pisalam pare dni wczesniej ze 28stycz.wazyl 9225g w bodach i pampku(pampek suchy) no to nago bedzie mial jakies 9kg.
jak na niego to sporo ;-)

Zu drobinka-taki maly okruszek;-)

Moj Szym to nawet pilota przyklada do ucha i biega tak po domu i cos gada po swojemu.
Czasami slysze mama,tata,baba,błabła,brabra,diii(daj) dziiie(gdzie) jak sie go pytam gdzie jest ....tata albo cos tam to on pokazuje i mowi dziiiie.
Lapie sie za glowe i tak fajnie nia rusza jak sie zapytam jakie Szymon ma problemy.
Pokazuje jaki jest duzy,brawo bije,tanczy (to chyba musze wam nagrac) polewme z niego mamy straszna:-D:-D:-D.
Lata czasami z pchaczem albo samochodzikiem i wola buuuuu,buuuuum.
Jak zrobi kupe w pampka to ja go klepie po pupie i mowie ze Szymon zrobil be,a on to powtarza i mi ucieka.
Zawsze jak zrobi kupe to mi zwiewa , a dzis sam podszedl i powiedzial be.
Daje czesc raczka i przybija piatkie.
tak fajnie sapie jak sie z czegos cieszy albo jak zobaczy cos nowego.
Chyba jeszcze cos by sie znalazlo ale nie pamietam.
Aha podstawia sobie jakas zabawke i wchodzi na fotel,podsuwa sobie tez kolo stolu i wszystko z niego bierze......

ewelina super ten twój mały. Bobasy to w ogóle potrafią rozwalić na łopatki.
Sebek piloty uwielbia a zwłaszcza u babci bo tam ma bardziej do nich dostęp ja mu tak nie daje i udaje że zmienia kanał jak mu się uda to Seweryn się denerwuje bo u babci to on przeważnie bajki ogląda. A już tak się nauczył na której poduszce go usypiam (ale tylko w dzień) i nieraz daje poduszke i głową kiwa na boki żebym go lulała
Dzieciaki to są udane

Ooo zapomnialam o jeszcze jednym.
Szym umie wysylac sms-y:-D:-D:-D:szok::szok::szok::-p
Mialam zapisany w kopiach roboczych sms o tresci "Zamknij drzwi" mial byc wyslany do mojego m ale sam zamknal wiec go nie wslalam tylko sie zapisal.
Kiedys rano tak mi sie nie chcialo wstawac i dalam Szymkowi tele.i wlaczylam muzyke i on siedzial z nim w lozeczku i sie bawil.
Pozniej jak wstalam to za jakies 5min moj m mi pisze sms-a jakie drzwi mam zamknac?
A ja w szoku,mysle sobie o co mu chodzi?
Przeciez ja o nic go nie prosilam.
Wiec pisze o co mu chodzio a ten dzwoni i mowi ze takiego sma-a mu wyslalam.
Nie wierzylam ale pozniej jak wrocil do domu to pokazal mi tele.:laugh2::laugh2::laugh2:.
Mam samsunga dotykowego dlatego tak latwo mozna cos zrobic.
Spryciaz sam muzyke wlacza i zmienia.....

taaa smsy :) Kacper to co sie dorwie do telefonu to wysyła smsy, zazwyczaj puste do mojego męża :) choć raz mu sie udało wpisac samodzielnie nr (dokładnie 6 cyfrowy :)) i treść sms: PPR i jakies cyferki jeszcze, nie wiedziałabym o tym gdyby nie raport doręczenia. Ale są ancymonki, Kacper też ucieka z kupą, najchętniej wtedy jak mu ściągnę już pampersa (przewijamy sie na podłodze)

reklama
Do góry