reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wszystko o naszych dzieciach!!!!!!!!Waga,choroby,rozwój,opieka itp.

reklama
Jej Zu rzeczywiscie drobinka.. ale radzi sobie dziewczyna, sprawna, usmiechnieta, nie choruje wiec chyba nie ma sie co martwic:tak:

Zdrówka dla dzieciaczków...
Ewa, u nas pomogła tylko ścisła "dieta" tzn samo mleko ewentualnie z kaszka zbozowa, duzo picia- wody lub herbatki i Nifuroksazyd w zawisinie ale to jest niestety na recepte za to swietnie działa:tak:

Zdrówka dla dzieciaczków...
Ewa, u nas pomogła tylko ścisła "dieta" tzn samo mleko ewentualnie z kaszka zbozowa, duzo picia- wody lub herbatki i Nifuroksazyd w zawisinie ale to jest niestety na recepte za to swietnie działa:tak:
Właśnie mam ten problem że Igorek od 7miesiąca nie pije już mleka ;/ jedynie w postaci kaszek na mleku (bobovitA)nic narazie podaje mu dużo płynów smecte będę miała dopiero wieczorkiem jak mój M wróci z pracy ;)Dziękuje za pomoc :-)

Smektę dzieci niezbyt chętnie piją, mozna poda Lakcid, enterol.
Ale u nas i tak furorę zrobiła herbatka z ziółek (bo nic inne nie pomagało).

Sara, stan podgoraczkowy ma Juli bo od tych 38,2 musisz odjąć 5 kresek :tak:

Sebek dzisiaj dwa kroczki bez trzymania zrobił ale u niego to jeszcze coś z równowagą bo nawet jak mu dam pchaczek a ma dwa to się z nim przewraca:cool:. Ale ustać chwile to potrafi to w sumie nie wiem

Ewa u mnie pomogła marchewka z ryżem i do popicia woda z ugotowanej marchewki (a dokładniej z rozgotowanej marchewki, że woda była pomarańczowa - Maniulka kiedyś tak radziła;-)) u mnie się sprawdziło :tak:

reklama
Ja miałam zawiesine ale na recepte Nifuroksazyd i lekarka kazała kupić w aptece suszone jagody i robić z nich napar do picia żeby się nie odwodniło dziecko. Miałam jeszcze jakieś saszetki na ostrą biegunke ale niestety niepamiętam nazwy

Do góry