reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wszystko o naszych dzieciach!!!!!!!!Waga,choroby,rozwój,opieka itp.

reklama
Jej Zu rzeczywiscie drobinka.. ale radzi sobie dziewczyna, sprawna, usmiechnieta, nie choruje wiec chyba nie ma sie co martwic:tak:

Zdrówka dla dzieciaczków...
Ewa, u nas pomogła tylko ścisła "dieta" tzn samo mleko ewentualnie z kaszka zbozowa, duzo picia- wody lub herbatki i Nifuroksazyd w zawisinie ale to jest niestety na recepte za to swietnie działa:tak:

Zdrówka dla dzieciaczków...
Ewa, u nas pomogła tylko ścisła "dieta" tzn samo mleko ewentualnie z kaszka zbozowa, duzo picia- wody lub herbatki i Nifuroksazyd w zawisinie ale to jest niestety na recepte za to swietnie działa:tak:
Właśnie mam ten problem że Igorek od 7miesiąca nie pije już mleka ;/ jedynie w postaci kaszek na mleku (bobovitA)nic narazie podaje mu dużo płynów smecte będę miała dopiero wieczorkiem jak mój M wróci z pracy ;)Dziękuje za pomoc :-)

Smektę dzieci niezbyt chętnie piją, mozna poda Lakcid, enterol.
Ale u nas i tak furorę zrobiła herbatka z ziółek (bo nic inne nie pomagało).

Sara, stan podgoraczkowy ma Juli bo od tych 38,2 musisz odjąć 5 kresek :tak:

Sebek dzisiaj dwa kroczki bez trzymania zrobił ale u niego to jeszcze coś z równowagą bo nawet jak mu dam pchaczek a ma dwa to się z nim przewraca:cool:. Ale ustać chwile to potrafi to w sumie nie wiem

Ewa u mnie pomogła marchewka z ryżem i do popicia woda z ugotowanej marchewki (a dokładniej z rozgotowanej marchewki, że woda była pomarańczowa - Maniulka kiedyś tak radziła;-)) u mnie się sprawdziło :tak:

reklama
Ja miałam zawiesine ale na recepte Nifuroksazyd i lekarka kazała kupić w aptece suszone jagody i robić z nich napar do picia żeby się nie odwodniło dziecko. Miałam jeszcze jakieś saszetki na ostrą biegunke ale niestety niepamiętam nazwy

Do góry