reklama
magda19lenka
MTM
Brawo dla piechura !! :-):-):-):-)
kaczuszka2
Entuzjast(k)a
u nas Miki też się zaczyna puszczać mebli - no i ząbków brak, a pediatra ostatnio się śmiała, że co tam chodzenie, on bez zębów będzie jak zacznie mówić ;-)
Szymonek gratulacje!!! dla innych dzieciaczków oczywiście również. U nas zębole idą jeden po drugim... Mała zapierdziela na czworaka po całym mieszkaniu, ciągle wstaje i chodzi przy mablach. Oczy wokół głowy muszę mieć, hihi codziennie załapuje jakąś nową zabawę, uczy się szybko i chętnie. Oby tak zostało Najbardziej lubi plucie i pokazywanie języka, więc mam małą łobuziarę! pozdrowionka dla mamusiek i maluchów :-)
magda19lenka
MTM
Alcikk WOW ile macie zębów!!!!!!!!!!!! rzeczywiście szybkie tempo Nikoletka narzuciła
Dominika81
Fanka BB :)
gratulacje!!!
ale widzę, że Xavier też ruszył z kopyta z zębami
ale widzę, że Xavier też ruszył z kopyta z zębami
Iśku
Fanka BB :)
Gratulacje dla chodzących dzieciaczków, dla zębolowej królowej
Wszystkim innym dzieciaczkom też gratuluję :-)
Mój mały też się czasem puszcza jak stoi ale nie chce chodzić nawet trzymany pod pachami, dlatego dziwi mnie to jego puszczanie ;-) zębów też nic nie przybywa, zabaw manualnych nie robi, no może kilka razy włożył kółko na słupek jak mu pokazywałam wielokrotnie, ale wyglądało to i tak jak przypadek ;-)
Wszystkim innym dzieciaczkom też gratuluję :-)
Mój mały też się czasem puszcza jak stoi ale nie chce chodzić nawet trzymany pod pachami, dlatego dziwi mnie to jego puszczanie ;-) zębów też nic nie przybywa, zabaw manualnych nie robi, no może kilka razy włożył kółko na słupek jak mu pokazywałam wielokrotnie, ale wyglądało to i tak jak przypadek ;-)
heh to razem z Szymkiem..............bo u nas tez zebow niet.u nas Miki też się zaczyna puszczać mebli - no i ząbków brak, a pediatra ostatnio się śmiała, że co tam chodzenie, on bez zębów będzie jak zacznie mówić ;-)
Gratulacje dla zeboli;-)
reklama
alicjatrzyna
mama Karolinki
wiec i my chwalimy sie zebolkiem w koncu przebila sie dolna jedynka no i tez podciaganie sie przy czym tylko sie da Karolinka opanowala do perfekcji teraz to dopiero trzeba jej bedzie pilnowac!!!