reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wszystko o naszych dzieciach!!!!!!!!Waga,choroby,rozwój,opieka itp.

reklama
magdalenka ja też raz zrobiłam małemu danie marchew słoiczkowa (bo samej nie chciał jeść) z groszkiem z puszki i tak jadł 3 dni i nic mu nie było, może te przyprawy - sól i coś tam jeszcze jakoś pomagają w trawieniu? nie znam się ;-)

edis - jak dla nas to nic - kiedy Twoja mała już zasuwa i z wami i w chodziku i robi te wszystkie manualne zabawy!! :-) to mój raczkuje i wstaje od 2 miesięcy i nic nie umie z zabaw manualnych ani chodzić nie chce kiedy trzymam go pod pachami ;-) to mój jest zacofany, ale ja się nie przejmuję - przyjdzie i na niego czas ;-)

Witam,

dziękuje za odpowiedzi, widze że to nie tylko moje dziecko jest takim łobuzem.
Moja córcia jest też z marca (28 marzec) chociaż miała urodzić się w kwietniu więc tak czytam i Was i kwietniówki.

U nas w nocy też ostatnio jest ciężko, budzi się kilka lub kilkanaście razy, nieraz wystarczy chwile potrzymać na rączkach i zasypia ale nieraz jak się nią odkłada wpada w ryk. My już od dawna nie karmimy się w nocy, lekarka nam odradziła. Niestety przyzwyczailiśmy nią do zasypiania na rękach (najpierw były kolki, następnie ząbkowanie, katarek itp.) i sama nie zaśnie.
Nie mam serca i siły nią tego oduczyć.

amkoltys - no takich dzieciaczków jest więcej :tak: mój co prawda już od dawna zasypia sam, ale dopiero od 5 nocy - jak ma swój pokoik - zaczął nam ładnie spać, wcześniej też załamana byłam jego pobudkami. Na pewno na każde dziecko jest jakiś sposób ;-)

Edis brawa dla Anulki:tak::tak::tak: moj od dawna smiga w chodziku tylko szkoda ze matka wredota i wsadza go raz w tygodniu :-D:-D:-D kiedys nie chodzil w nim 2tyg:cool2:

No to teraz ja sie pochwale....Szym dosc ładnie chodzi jak go prowadzam za jedna roczke.....sam wstaje i stoi dosc dlugo....a dzis nas zaskoczyl najpierw mnie a potem mojego m.
M poszedl sie kapac a ja z nim zostalam i stalam w pokoju przy stole i on doszedl do mnie podciagnal sie i stal mi przy nodze trzymajac sie moich spodni......po chwili sie puscil :szok: zrobil chyba 2-3 kroczki i zlapal sie krzesla:szok::szok::-)....pozniej do m podszedl jak m siedzial na krzesle.
Bawil sie jezem (skakal na nim,podnosil go do gory,rzucal o podloge) a nagle podniosl sie na rowne nogi rzucil jeza i 2-3 kroki zrobil i doszedl do m:rofl2:

a zebow nadal brak :)

brawo dla Szymka!!

Jula dzisiaj zaskoczyła nas - pokazała jaka jest duża :-) uczyłam ją, ale nie chciała powtarzać, a dzisiaj pięknie pokazała i była strasznie z siebie zadowolona ;-)

reklama
Wpadam na forum na chwile a tu taka nowina:tak:
Jak daje sam kroczki to zdecydowanie juz chodzi:tak:
Brawa dla Szymka,on zawsze byl szybki!

U nas bez zmian-bieganie przy meblach bokiem,przy chodziku wolne spacery przodem,czasem stanie bez trzymanki.Mam nadzieje ze mala zacznie chodzic do konca kwietnia i sie zdaze pochwalic tym bo jak urodzi moja przyjaciolka to sie Kochane juz pozegnam z BB.Teraz wymieniamy z nia takie dlugie maile,ze i do was rzadziej zagladam,a co dopiero bedzie potem:eek:

Do góry