reklama
Iśku
Fanka BB :)
Ivaz - ojej! faktycznie wyjątkowa Twoja córcia
mój na wiosnę potrafił spać w wózku 5h bez przerwy;-) nigdy go nie budziłam na karmienie, sam się budził jak chciał ;-) a z wysypianiem się to do niedawna też byłam wykończona, ale ostatnie 4 noce - jak go "wyrzuciliśmy" z sypialni do jego pokoiku to normalnie szok - karmię go raz w nocy a on śpi łącznie 11-12h!! :-) dzisiaj wstałam o 8:30 a on się bawił w łóżeczku :-) nie poznaję swojego dziecka ;-) no i drzemki w dzień tak jak pisałam - jedna albo dwie od 1,5 do 3h
mój na wiosnę potrafił spać w wózku 5h bez przerwy;-) nigdy go nie budziłam na karmienie, sam się budził jak chciał ;-) a z wysypianiem się to do niedawna też byłam wykończona, ale ostatnie 4 noce - jak go "wyrzuciliśmy" z sypialni do jego pokoiku to normalnie szok - karmię go raz w nocy a on śpi łącznie 11-12h!! :-) dzisiaj wstałam o 8:30 a on się bawił w łóżeczku :-) nie poznaję swojego dziecka ;-) no i drzemki w dzień tak jak pisałam - jedna albo dwie od 1,5 do 3h
I
ivaz
Gość
U nas cale szczescie w nocy w miare dobrze spi, budzi się zazwyczaj raz, na żarcie, ale to już mąz wstaje i karmi, ja czasami nawet nie slysze, ze się obudziła. W poniedzialek m ma delegacje do Słowacji i bede musiała wstawac do malej przez trzy kolejne noce. Ostatnio jak był kilka dni w Irlandii to mała 2 razy przespała cała noc bez pobudki, albo ja tak mocno spałam ze nie słyszałam ze się obudziła, bo już pozniej jej sie to nie zdarzyło. Mąż obstawia ze nie słyszałam:-) bo jestem nie przyzwyczajona do nocnego wstawania
madzik_
U nas idą też żeby bo jedna dwójka na górze się już przebiła, a druga wychodzi. Może to zbiegło sie u nas z kukurydza a u Was z groszkiem.. ale pewnie one tez mają sój w tym udział...
nie wiem jak Twoja Gosia ale Oliwiera pupcia jest bardziej zaczerwieniona, to by troche na alergie wskazywało.
nie wiem jak Twoja Gosia ale Oliwiera pupcia jest bardziej zaczerwieniona, to by troche na alergie wskazywało.
I
ivaz
Gość
Iśku bo on nie lubi spac nawet kiedyś jak Zochy jeszcze z nami nie bylo to w weekendy wstawal o 6 rano, taki malo ospaly typ, wiadomo w kogo Zośka z tym spanie poszla;-)
magda19lenka
MTM
pupa zaczerwieniona, ale to chyba dlatego, że tych kup dziś tyle,
ja jakiś czas temu (ze 2 tyg.) dawałam małej do zupki kukurydzy z puszki i z tego co pamiętam to u nas obyło sie bez rewolucji .....
ja jakiś czas temu (ze 2 tyg.) dawałam małej do zupki kukurydzy z puszki i z tego co pamiętam to u nas obyło sie bez rewolucji .....
Jula w dzień śpi różnie - jak nie pójdziemy na spacer, to drzemka trwa maks pół godziny, czasem dwie drzemki po pół godziny... natomiast na spacerze potrafi przespać i 2 godziny... o nockach się nie wypowiadam, bo na razie są totalną porażką :-(
reklama
miotlica
Natalia śpi w dzień dwa razy po godzinie/półtorej (czasem zdarzy jej się dwugodzinna drzemka). Pierwszy raz zasypia ok. 10.00-10.30, a drugi ok. 16.00.
Noce ostatnio były okropne - budziła się wielokrotnie bez wyraźnego powodu - ostatnie dwie noce były dobre, dwie pobudki. I pomyśleć, że jako trzymiesięczny bobas spała od 20.00 do 6 rano, po czym zjadłszy butlę mleka spała jeszcze do 9.00...
Noce ostatnio były okropne - budziła się wielokrotnie bez wyraźnego powodu - ostatnie dwie noce były dobre, dwie pobudki. I pomyśleć, że jako trzymiesięczny bobas spała od 20.00 do 6 rano, po czym zjadłszy butlę mleka spała jeszcze do 9.00...