reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wszystko o naszych dzieciach!!!!!!!!Waga,choroby,rozwój,opieka itp.

Najważniejsze podawać dużo płynów, żeby dzidzia się nie odwodniła. A jak potrwa to dłużej ( bo ten śluz) to może to jest ta grypa jelitowa, wtedy trzeba coś mocniejszego jakiś lakcid i smekte.

reklama
amkoltys z tym spaniem jest różnie, mój na ogół śpi dwa razy po 1,5h-2h ale zdarza mu się spać tylko raz 2-3h, np dziś tak było. Myślę ze jak dziecko chce spać to nie ma siły żeby nie zasnęło, a jak nie chce to nie musi. A twoje dziecko też jest z marca?

moja córeczka z tych mało spiących. ciągle ma 3 drzemki, po 30 minut czyli w sumie spi w ciągu dnia 1,5 godziny. ale jeśli ja się z nią położę to potrafi przespać nawet godzinę czy 1,5. i czasem mi się to zdarza bo ile można z dzieckiem siedzieć...:-p mama tez potrzebuje odpoczynku

iśku niestety moja Zuzia jest przykładem na to, że nie masz racji...;-) Zuzka np nie usnęłaby jak Filip w trakcie zabawy (koło łóżeczka:-D). kiedy była malutka to nie leżała spokojnie w leżaczku tylko machcała nogami. im bardziej była zmęczona tym szybciej machała. niema mowy żeby sama odpadła - od zawsze trzeba ja było odkładać do spania...

mnie też to wygląda na alergię pokarmową... Magdlaenka, nie podawaj nowości przez jakiś tydzień - i nie zdziw się jak takie brzydkie kupy pojawią się jeszcze jutro czy pojutrze. organizm musi się oczyścić. Mirka ma rację możesz podać probiotyk - ja mam dicoflor i też działa rewelacyjnie.jak nie przejdzie to trzeba iść do lekarza

justyna - na pewno są różne dzieciaczki, ale często się spotyka że maluchy "odpadają" jak stoją :tak: mój już we wszelakich pozycjach zasypiał - i na siedząco w wózku i w pionie jak go ja czy m na rekach trzymaliśmy ;-)

Moja Zośka nigdy nie była spiochem i w życiu jej sie nie zdażyło spać w dzień 2 godz. Najdłuzej spała ok 1,5 godz ale to na palcach jednej ręki mogę policzyć, przewaznie spi 1 raz dziennie 45 minut. Od 2 tygodni zasypia o 23 a wstaje o 6 rano wiec ona jest ewenement co do spania, wystarcza jej 7-8 godz snu na dobę, w okresie wczesnego niemowlęctwa było to samo:-(
Zawsze czytam z zazdrością jak opisujecie ze Wasze dzieci tak dlugo spią!

reklama
Do góry