reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wszystko o naszych dzieciach!!!!!!!!Waga,choroby,rozwój,opieka itp.

reklama
POMOCY !!!!!!
Gosia właśnie zrobiła chyba 9 dziś kupkę :confused2::confused2::confused2: wszystkie są takie jakby ze śluzem. Wczoraj tez dość często robiła. Co to może być?
Wiem, że to "może być na zęby", ale macałam i jakoś nic mi się nie zapowiada :eek::eek:
Co to może być innego, a może to taki bardzo wczesny objaw zębów. :eek::eek::eek: ?????????

a no i przypomniało mi się jeszcze, że gorzej sypia w nocy, w dzień prawie nie śpi (a ostatnio tak ją chwaliłam że taki śpioch !!!!!!) i na paznokciach pojawiły jej się białe blamki (miałam kiedyś podobne i to było ponoć od braku witamin) ....

Ostatnia edycja:
Magdalenka, a może dałaś jej jakąś nowość do zjedzenie?? Dzieci robiąkupkę ze śluzem jak są na coś uczulone. Adi tak miał... Aha, i polecam Ci prebiotyki i probiotyki Lacido Baby

Marchewka z ryżem się już ugotowały...... Ale Gosia zjadła kaszkę i nie bardzo ma ochotkę to jeść.
Uczulenie? Mała ostatnio dostała z nowości zielony groszek z mrożonki .... może to uczulenie na niego? No cóż na razie go odstawimy. Jadła go wczoraj i przedwczoraj, (a wczoraj i dziś są te "nie fajne" kupy") więc może jutro będzie lepiej ..... mam nadzieję :confused2:

Witam wszystkie Mamusia,

mam pytanie, jak długo śpi Wasze dzieci w ciągu dnia?
Wydaje mi się że moje dziecko za mało śpi bo tylko na spacerku ok. 2h między 12 a 15, w domu to nie ma nawet mowy o spniu tylko marudzi, no i nieraz uśnie przy butli czyli drugim śniadaniu.

Nie wiem czy nie przesadzam i powinnam jakoś usypiać dziecko.

Gosia może to własnie groszek tak działa??
Mój mąż ma sraczkę jak zje groszek albo jest go choć trochę w jakiejś potrawie:eek: Kiedyś myślałam że on sobie to wymyśla ale tak naprawde ma:confused2:
Oliwier dziś robił 6 razy kupe(normalnie robi 2-3 razy), i to też po kukurydzy(wczoraj wprowadziłam)-dodałam do zupki. Obiadek jadl od wczoraj taki. Wczoraj były zatwardzenia a po tej kukurydzy każda następna kupa była luźniejsza..
A groszek to strączkowy wiec akurat on może tak działać. Jakby z lekka przeczyszczająco.

reklama
Do góry