reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wszystko o naszych dzieciach!!!!!!!!Waga,choroby,rozwój,opieka itp.

reklama
A moja ostatnio przestała a już tak fajnie mamamama wołała :-(
Iwona fanie jak dzidzi mówi am :-)

U nas kosi-kosi non stop jest :-)małej się tak spodobało ze ciągle robi jak się z czegos cieszy

ja tak samo mialam na babskie sprawy.....hmmm od gina dostalam....

ale jesli pediatra zalecila i daje szybkie efekty to mozna posmarowac chyba z raz jak jest juz mega odparzenie....

Ja też używałam wcześniej tylko przy kobiecych dolegliwościach, więc pierwszy raz byłam bardzo zaskoczona kiedy tą maścią miałam smarować odparzenia. Ale zadziałała, więc mogę z czystym sumieniem polecić.

Pimafucort tez mam od gina, to antybiotyk i sie zdziwilam jak moj ojciec dostal ta masc na zapalenie na skorze...wiec t nie tylko na grzybki.....

nekapek też jest w użyciu, ale co tu dużo mówić - mnie wygodniej ze smoka:eek::-p jeszcze mała się wscieka bo z odpowietrznika jej kapie prosto do noska- i zaciaga...:shocked2:

reklama
klaskanie w dłonie "kosi kosi łapci pojedziem do babci babcia da nam mleczka a dziadek ciasteczka" :-D
mój tego nie umie, więc czasem dla jaj klaszczę mu stopami jak lezy i się cieszy wtedy :-D

Do góry