reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wszystko o naszych dzieciach!!!!!!!!Waga,choroby,rozwój,opieka itp.

ivaz - widze, że nasze maluszki ida równo z zębami i prawie w tym samym czasie te same zeby im rosną :-D pamiętam, że pierwszego miałysmy chyba tego samego dnia i potem następne tez podobnie. i nam 5-ty wyszedł wczoraj:-)

reklama
gratuluję nowych ząbków!
my na antybiotyku - Sumamed - Jula ma taki kaszel brzydki, katar - wczoraj gęsty a dzisiaj gile do pasa jej co chwila wisiały ;-) no ale przynajmniej nie ma gorączki (maksymalnie 38st)

Jula trzyma sama butelkę - ale po to aby gryźć smoka było wygodnie ;-) niestety nadal odmawia picia z takich "urządzeń" jak butelka czy niekapek... nie wiem co to będzie dalej
a, od paru dni mówi "mama" "mamamama" "mamamamamama"... hmmm... fajnie to brzmi, ale czy takie do końca świadome jest to pewna nie jestem ;-)

Moj maly jak doprowadzal mnie dzisiaj do bialej goraczki bo co zasypial to potem wstawal na czworaka i lazil z zamknietymi oczami po lozeczku i marudzil az wyszlam z pokoju na korytarz a za chwile slysze ze stoi w lozeczku i skacze a potem wolal "mame" "mam" 'mami" wiec chyba o mnie chodzilo:-)

Daję maej wodę w buelce tzn picie. i teraz nie wiem jakiego smoczka powinnam używać?? z jednej strony słysząłam, że takiego dostosowanego do wieku dziecka - bo jak będzie musiało bardzo mocno ciągnąć to się zniechęca i przestaje pić, a z drugiej sttrony, że jak będzie miało trudny smoczek to nie odzwyczai się od piersi... co wybrać?

zazdroszczę tych słów;-)
marlenka - no faktycznie się nadźwigasz
alcikk - moja też podłogowiec. najpierw pełzała ale chyba dlatego, że czesto kładlismy ja na kocu. a tam raczkować nie umiała. nie bój się guzów. ne ochronisz jej przed całym światem:cool2:

reklama
mój własnie za bardzo nie chce pic z niekapka bo bawi sie nim, gryzie ten dziubek. bym wolała zeby sie nauczył pic bo napewno jest "zdrowszy" od butelki.
Iśku ja mysle ze mozna podawac mleko w niekapku nawet widziałam ze mamy stosowały kubeczek do mlaka

Do góry