reklama
maniulka
Pozytywnie zakręcona:)
A u nas babka da nam sera dziadek kawalera
S
Sara27
Gość
ale duzo odmian,zeby bylo ciekawiej ja znam KOCI KOCI a nie kosi kosi,ale juz pisze tak jak wy,zebym nie byla odmiencem
Ewelcia-moja tez nie robi kosi,kosi,czasem machnie papa.Roumie za to doskonale "nie wolno"i cofa raczke,jak mowie "gdzie jest fretusia" to raczkuje do klatki z fretka z radosnym piskiem,przy ubieraniu i rozbieraniu jak mowie "daj raczke" to wspolpracuje i daje,ogolnie rozumie "daj" ale kosi kosi kurna nie robi
Ewelcia-moja tez nie robi kosi,kosi,czasem machnie papa.Roumie za to doskonale "nie wolno"i cofa raczke,jak mowie "gdzie jest fretusia" to raczkuje do klatki z fretka z radosnym piskiem,przy ubieraniu i rozbieraniu jak mowie "daj raczke" to wspolpracuje i daje,ogolnie rozumie "daj" ale kosi kosi kurna nie robi
Ostatnio edytowane przez moderatora:
juz posmarowalam dzis raz malego.Ja też używałam wcześniej tylko przy kobiecych dolegliwościach, więc pierwszy raz byłam bardzo zaskoczona kiedy tą maścią miałam smarować odparzenia. Ale zadziałała, więc mogę z czystym sumieniem polecić.
Jak m siostrzenica miala odparzenia to pediatra zalecila ja urzyc no i malej pomoglo a teraz m siora mi ja przyslala
S
Sara27
Gość
hihihihihi
marlena021
Fanka BB :)
musze sie pochwalic ze wczoraj u Alanka znalazałam piatego zabka tylko jeszcze do konca mu nie wybił sie
magda19lenka
MTM
dziewczyny u nas nic nie kapie samo ..... co wy macie za niekapki ..... u nas kapie jak się zassasz :-)
reklama