reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wszystko o naszych dzieciach!!!!!!!!Waga,choroby,rozwój,opieka itp.

moonik - mój też miętoli choć nie za każdym razem :-D też nie raz się boję bo on delikatny nie jest, ale z drugiej strony jak go zaboli to przestanie :-)

a ja dziś po kąpieli zauważyłam ze coraz mniej włosów mi wychodzi (z głowy oczywiście:-)) no i zastanawiam się czy mam się cieszyć czy może mam ich już tak mało że nie ma co wypadać hehehehe :-D

reklama
Bansik - nie wiem za bardzo jak to u Twojego synka wygląda, ale wiem po swoim synku że ta skórka nie schodzi bo jest przyklejona i albo ją chirurg odkleja na siłę albo tak jak piszą dziewczyny - stopniowo w kąpieli się odciąga - to pewnie długo trwa

Edis a bylas u tego samego lekarza???

Szym tez czasami zakaszle......dzis chyba ze dwa razy ale to jest raczej ze zmeczenia bo jak sie ganiamy i on sie zmeczy to potem zakaszle....nie zawsze tak jest

reklama
Wiecie co tylko one jakos tak dziwnie wychodzą jak dla mnie nie po kolei,i np,dwójeczka na dole wyszłą już dawno a jest taka mała a na górze wyszła niedawno i jest większa dziwne :szok:no i nie wiem co teraz będzie się działo bo ona jest nie do zycia :-(

Do góry