reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wszystko o naszych dzieciach!!!!!!!!Waga,choroby,rozwój,opieka itp.

reklama
iśku- madzik ma racje... poza tym tak na zdrowy chłopski rozum, jak dziecko dostaje inne posiłki w ciągu dnia a nie pierś to co, mleka ma być więcej?? piersi to inteligentne bestie... dopasowują się do p[otrzeb dziecka. jak będziesz miała mniej pokarmu, to Twój maluch da Ci znać... nie myśl za dużo - po prostu karm:tak: to taka rada, której ja się jakoś nie mogę trzymać a powinnam:) a piersi miałam twarde przy pierwszym nawale.... a od tego czasu dętki:-p

?Gosia - to niedużo Majeczka zjada innych posiłków... chociaz ja tez dopiero wprowadziłam kaszki... mnie w ciągu doby wychodzi 2 w nocy i 2-3 w dzień, ale odciągam też dwa razy...

Ja chyba te jutro wezme swoj centymetr i go zmierze mam taki ktory zaczyna sie od 10:-D:-D:-D heheh urwal sie poczatek.
Wiecie o 10cm bedzie zawsze dluzszy:-p

Myfa ja tez myślałam, że się przyzwyczaiła do słodkiego ale moja lubi gęste... i ma dobre i złe dni. dzisiaj dodałam jej odrobinę mojego mleka do zupki (napawdę odrobina ) z kleikiem ryżowym - jadla aż miło;-) cały słoik poszedł:-)

ja pupe smaruję przy każdej zmianie pieluchy. smaruję hippem, a w przypadkach czerwonych (u nas alergie wychodzą razem z kupą więc odparzenia gotowe) bepantenem - bardzo sobie chwalę.

chusteczki używam tylko jak muszę, raczej m z nich korzysta, ja tam wolę pupę umyć - mam miskę, waciki i przecierm po prostu - chusteczkom raczej nie ufam... w końcu to też chemia.

Ewelcia mówisz, że zęby będą? a u nas ciągle cisza...

Justyna mojej siostry córeczka Maja tez od zawsze była taka drobniutka teraz chodzi do 3 kl i wazy 18kg i mierzy 116cm, jest mniejsza od pierwszoklasistów, ale jest taka zwinna i sprytna, że szok. Widać tak jej uroda, a ja lubie takie drobne delikatne dziewczynki, też chciałam zeby moja Zocha taka drobna była, a tu masz 9kg baby. Mam nadzieję, że pójdzie z figurą we mnie (ja raczej drobna jestem) i nie bedzie miała skłonności do tycia .
A najważniejsze że Zu jest zdrowa więc się nie przejmuj

Jeju Kitki ale Nadinki kawal kobity:szok: A sama ją mierzylas albo pielegniarka? Ja tez sie wlasnie dziwie jak to z tymi pomiarami jak sama mierze Majke to ma 74, ponad miesiac temu u lekarza bylo 71 chyba albo 70 a ubranka 74 na styk- body w zasadzie przymalawe bo spodnie to jej wszystkie rowno leca w pasie:-D wiec za duze ale 68 z kolei za krotkie wiec najczesciej w rajtach biega

reklama
Do góry