reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Wszystko o naszych dzieciach!!!!!!!!Waga,choroby,rozwój,opieka itp.

reklama
iśku- madzik ma racje... poza tym tak na zdrowy chłopski rozum, jak dziecko dostaje inne posiłki w ciągu dnia a nie pierś to co, mleka ma być więcej?? piersi to inteligentne bestie... dopasowują się do p[otrzeb dziecka. jak będziesz miała mniej pokarmu, to Twój maluch da Ci znać... nie myśl za dużo - po prostu karm:tak: to taka rada, której ja się jakoś nie mogę trzymać a powinnam:) a piersi miałam twarde przy pierwszym nawale.... a od tego czasu dętki:-p

?Gosia - to niedużo Majeczka zjada innych posiłków... chociaz ja tez dopiero wprowadziłam kaszki... mnie w ciągu doby wychodzi 2 w nocy i 2-3 w dzień, ale odciągam też dwa razy...

Ja chyba te jutro wezme swoj centymetr i go zmierze mam taki ktory zaczyna sie od 10:-D:-D:-D heheh urwal sie poczatek.
Wiecie o 10cm bedzie zawsze dluzszy:-p

Myfa ja tez myślałam, że się przyzwyczaiła do słodkiego ale moja lubi gęste... i ma dobre i złe dni. dzisiaj dodałam jej odrobinę mojego mleka do zupki (napawdę odrobina ) z kleikiem ryżowym - jadla aż miło;-) cały słoik poszedł:-)

ja pupe smaruję przy każdej zmianie pieluchy. smaruję hippem, a w przypadkach czerwonych (u nas alergie wychodzą razem z kupą więc odparzenia gotowe) bepantenem - bardzo sobie chwalę.

chusteczki używam tylko jak muszę, raczej m z nich korzysta, ja tam wolę pupę umyć - mam miskę, waciki i przecierm po prostu - chusteczkom raczej nie ufam... w końcu to też chemia.

Ewelcia mówisz, że zęby będą? a u nas ciągle cisza...

Justyna mojej siostry córeczka Maja tez od zawsze była taka drobniutka teraz chodzi do 3 kl i wazy 18kg i mierzy 116cm, jest mniejsza od pierwszoklasistów, ale jest taka zwinna i sprytna, że szok. Widać tak jej uroda, a ja lubie takie drobne delikatne dziewczynki, też chciałam zeby moja Zocha taka drobna była, a tu masz 9kg baby. Mam nadzieję, że pójdzie z figurą we mnie (ja raczej drobna jestem) i nie bedzie miała skłonności do tycia .
A najważniejsze że Zu jest zdrowa więc się nie przejmuj

Jeju Kitki ale Nadinki kawal kobity:szok: A sama ją mierzylas albo pielegniarka? Ja tez sie wlasnie dziwie jak to z tymi pomiarami jak sama mierze Majke to ma 74, ponad miesiac temu u lekarza bylo 71 chyba albo 70 a ubranka 74 na styk- body w zasadzie przymalawe bo spodnie to jej wszystkie rowno leca w pasie:-D wiec za duze ale 68 z kolei za krotkie wiec najczesciej w rajtach biega

reklama
Do góry