reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Wszystko o naszych dzieciach!!!!!!!!Waga,choroby,rozwój,opieka itp.

moonik no tak tylko tu nawet nikt nie pytał się czy raczuje czy siedzi nic a nic:crazy:no i jak ja mam teraz wiedzieć czy jest dobrze czy nie o rehabilitacjach to mogę pomarzyć trzeci świat normalnie
Isku gratuluje ząbeczka kolejnego:-)

reklama
Myfa jakie kolejne zabki,Szym jeszcze nawet jednego nie ma:no::no::-p.
Dobrze ze Twoja kaszke chociaz zjadl,moj wciagnal 2 sloiczki z Gerbera Smakowite jarzynki z cielecinka i teraz jest Happy.
Boszzzzzzz....jak ja nie moge za nim nadarzyc:-( juz jadl normalnie zupe z kawalkami np.rosol z makaronem,pomidorowke krupniczek,zupe z ryzem i taka wielo warzywna gdzie warzywa gniotlam widelcem i bylo.
Teraz znow nie chce jesc z kawalkami:eek:
Natomiast kiedys w niedziele gotowalam mu dwa razy zupe,raz zmielilam na papke nie chcial jesc,musialam zrobic krupnik zeby byly kawalki i dopiero zjadl:rofl2: o co z nim chodzi to ja juz nie wiem...........kiedy ja go rozgryze!!

Iwona - Nadia tez wazy cos ok 9,5 kg wiec mamy co dzwigac;-) Ubranka nosimy na 86 i jeszcze resztki 80 - te z H&M to jeszcze 80 sa dobre.
Za to te angielskie typu NEXT, early days, marks&spencer itp. to na 12-18 m-cy bo te 9-12 to za krótkie sa:tak:

U nas tez na początku nie chciał jesc zmiksowanego, tylko wolał z kawałkami. a teraz zmiksowane... trafic za tymi dziecmi, ehhh....

reklama
heh dziwnie z tymi rozmiarami.
Nie ktore spodnie czy nawet body i pajace - te do spania na 74cm sa na styk a spodnie nawet krotkie i zaczelam mu zakladac spodnie na 80cm ze dwie pary sa dobre reszta za dlugie.Z bluzkami to samo a pielegniarka dzisiaj mierzyla Szymka i mierzy 72,5 cm o co chodzi to ja nie wiem:eek::eek::eek:.
Mnie sie wydawlo ze jest wiekszy.
Ale mam kruszynke co???:cool2::rofl2:

Do góry