reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Wszystko o naszych dzieciach!!!!!!!!Waga,choroby,rozwój,opieka itp.

Pielegniarka stwierdzila ze to co Szymon ma na pupie to nie sa odparzenia takie typowe tylko ze przegrzane:-( mam wietrzyc i smarowac bepanthenem a jak nie pomoze to do lekarza po jakas specjalna masc:-(....no i jeszcze dodala ze przy zabkowaniu tez tak moze sie dziac

Ostatnia edycja:
reklama
Maniulka ale spryciula z Martynki:))

Gosia gratulacje dla Majeczki:))

ATsonia u nas to samo.
Szymon jak naprawde jest spiacy to go odkladam poglaskam po glowce i lula a czasami odkladam nawet i z 5 razy.
Wczoraj zasnal w locie :))

gosia, gratulacje dla Majki!
maniulka, ja już pisałam, moja Weronika tak chodziła z jedną nóżką pod pupą, a drugą do przodu - także to się zdarza ;-)

MAniulka Marti robi postępy więc nie ma się co martwić:tak:

Gosia ale Majek galopuje z rozwojem:-D Najmłodsza a tempo ma że aż trudno nadążyć:-D Super!

ATsonia to się macie z Szymkiem... Jeszcze trochę i minie mu jak innym Maluszkom które wcześniej przez to przechodziły.

Ja teraz też smaruję już przy każdej zmianie pieluchy. Bo jak nie posmaruję to kończy się czerwonymi odparzeniami. A do 4 miesiąca życia prawie w ogóle nie smarowaliśmy jej niczym. Z tym, że wtedy kupe robiła raz na tydzień, a teraz robi po 3 dziennie ....

U nos do teraz z pupa i nie tylko;-) bylo wszystko ok a wczoraj tak mu tam obsypalo ze szok.
No nic poczeka ze 2dni i jak nie przejdzie to do lekarza....ale najszybciej to w poniedzialek bo dzis juz sroda.

Odnosnie zebow powiedziala ze lada chwila beda dolne jedynki a za nimi gorne....no ciekaw:rofl2:.
na gornych dziaslach widac od dawna biale kreseczki i nic sie nie wykluwa:cool2::confused2:

reklama
Do góry