reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wszystko o naszych dzieciach!!!!!!!!Waga,choroby,rozwój,opieka itp.

Szymek :-D:-D:-D:-Djak ja bym chciała go zobaczyć na żywo:-D:-D:-D
Ja przeczytałam ze dzieci swiadomie mówia mama czy tata około roku ale jakos mi to dziwnie wygląda bo ona wołała po to żebym przyszła i wołała mamamama sama nie wiem :eek:

reklama
maniulka - to jest takie zgrubienie teraz zaczęło się robić brązowawe .... ostatnio zauważyłam że wyszło mu 2 teraz na plecach - jest przeziębiony i był u ogólnego, pokazał, a ten stwierdził że nie wie co to i ma iść do dermatologa
mój mąż jest panikarz, więc zapisał się i jutro ma wizytę
śmieję się że panikarz, bo np teraz na ukrainie to grypsko, i mąż już edukował syna że nie będzie chodził do przedszkola... a mi stwierdził że koniec z allegro, bo....... listonosz to największy roznosiciel epidemii :szok::cool::sorry:
teraz stwierdził że musimy kupić zapas leków, maseczki mamy już od jakiegoś czasu :szok:
masakra - a teściowa to też tylko o epidemii - takie ich zboczenie:cool:

Maniulka :-D:-D:-D zapraszam.
Musze namowic chyba meza zebysmy kupili kamere bo nie mamy:no::-( mielismy w aparacie - slaba byla ale zawsze to cos a teraz w aparacie niby jest ale nagrywa bez glosu cos sie zrabalo.
Nagrala bym wam troche z filmiku jakiegos pt " Zwykly dzien Szymka" :-D:-D:-D

moze on po angielsku gada????!!!:-D:-D

Modro:-D:-D moj jak nie jadl to i nie pil toz to dieta cud sie nazywala:-D:-D:-D:-D
Teraz je i pije z 300 na dzien wciagnie no i na wieczor jak zje 1800ml kaszki tzn tyle wody leje ......... to za nim zasnie tto ze 150ml wody wydoi:szok::szok:

A Dominik od paru dni cały czas woła mama mamamama mam:)
Czasem wyjdzie mu też papapa, tata, tapa, baba:tak:, ale mama wychodzi mu naprawdę ładnie. :tak::tak::tak: Ja wiem, że to jeszcze nie świadome jest, ale i tak cieszy:tak::-);-)

reklama
Ola - moja siostra pierwsza corke 2 lata karmila, ze czego 1 rok to tylko byl cyc, bo mala nic nie chciala innego. Jedzenie nowosci szło bardzo powoli, bo miala straszne wysypki. Dzieci same wiedza, co dla nich dobre:tak:

Do góry