reklama
I
ivaz
Gość
Dziewczyny myjecie dzieciaczkom żabki przd snem???
U mnie zazwyczaj Zośka zasypia przy butli i nie chce jej już budzić zeby jej te (od wczoraj) 3 zeby umyć więc robię to w ciągu dnia 2 razy. Kupiłam taką szczoteczkę silikonową na palec i jej chwilkę poszoruję te ząbki, i od razu zrobię masaż dziąseł, a woloałabym jej umyć na noc
U mnie zazwyczaj Zośka zasypia przy butli i nie chce jej już budzić zeby jej te (od wczoraj) 3 zeby umyć więc robię to w ciągu dnia 2 razy. Kupiłam taką szczoteczkę silikonową na palec i jej chwilkę poszoruję te ząbki, i od razu zrobię masaż dziąseł, a woloałabym jej umyć na noc
I
ivaz
Gość
hihihi miło być ząbki a nie żabki:-):-)Dziewczyny myjecie dzieciaczkom żabki przd snem???
Iśku
Fanka BB :)
My też myjemy ząbki, ale dopiero od wczoraj po kolacji przed snem zaczęliśmy. Mały się trochę rozbudził wczoraj ale potem sam zasnął, więc nie ma problemu a wolę żeby się uczył nawyku
A dziś mu patrzyłam na górne dwójki i jedna przebije się lada moment!! )) boli go też przy dotyku
A dziś mu patrzyłam na górne dwójki i jedna przebije się lada moment!! )) boli go też przy dotyku
Dziewczyny ja sie chyba przekrece dzis ze złosci Nadia po smarowaniu ta maścia przypisana przez lekarza ma paluszki spuchnięte, a spód palca (poduszka) wyglada jak pecherz, jakby w srodku byla woda albo ropa I Nadia nie pozwala sie dotknac, widac ze ja boli:-( wczoraj jeszcze tego nie było. Boje sie ze to przez ta cholerna masc bo tam niby pisze aby dzieciom nie dawac a ja glupia uwierzylam lekarzowi
Jutro od rana dzwonie do tej prywatnej dermatolog i bede ja blagac chyba aby nas przyjeła bez kolejki. A jesli sie kaze ze to przez ta masc to pójde do przychodni i zrobie awanture, do cholery chyba powinni wiedziec co przypisuja
Oby do jutra sie nie pogorszyło:-( normalnie siedze i rycze ze sama zafundowałam dziecku cos takiego
Jutro od rana dzwonie do tej prywatnej dermatolog i bede ja blagac chyba aby nas przyjeła bez kolejki. A jesli sie kaze ze to przez ta masc to pójde do przychodni i zrobie awanture, do cholery chyba powinni wiedziec co przypisuja
Oby do jutra sie nie pogorszyło:-( normalnie siedze i rycze ze sama zafundowałam dziecku cos takiego
reklama
monika18815
Fanka BB :)
Gosia śliczna ta Twoja majeczka)) moja maja ma 2 ząbki naraz jej wyszły...za to teraz ma rozwolnienie...