reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wszystko o naszych dzieciach!!!!!!!!Waga,choroby,rozwój,opieka itp.

O ja wreszcie się doczekałam moje dziecko tak się dzisiaj na mnie zdenerwowało ze marudzi a ja nie przychodzę że w tym żalu zaczeła wołać mamamamamama:-D:-D:-Doczywiscie od razu do niej poszłam ale dla próby zrobiłam to jeszcze pare razy i teraz już długo nie marudziła tylko od razu mamamamamam:-D:-D:-Dale się ciesze

reklama
miki ostatnio nauczył się nie-nie-nie kiwać głową i tak jak dzisiaj przyjechał dziadek i chciał go wziąć to on nie-nie-nie śmiałam się jak nie wiem

kupiłam małemu kierownicę fischer-price taką wyższą z kulkami to ostatnio wymyślił że może mu służyć jako pomoc przy wstawaniu i tak stoi przy niej, a potem siada bo dalej iść nie może ;-)

u nas zębów brak - ale oszczędny ten mój synek - na dłużej mu wystarczą

kiedyś już pisałam, że się dzieci za ręce nie prowadza - mam metodę na pieluchę lub cienki ręcznik, trzeba owinąć pod paszkami i przewiązać na pleckach i trzymać za końcówki - o wiele bardziej stabilne niż szelki

Maniulka ale super!!!1

Moj czasam mowi MAM ale nie wiem czy chodzi mu o mnie czy tylko tak se gada.
Dzis siedzial mi na kolanach i dotykal mojej buzi a potem zlapal za wlosy i krzyknal MAM a jak mu pokazalam palcem ze nie wolno to ten krzyknal NIE!!!

reklama
Do góry