reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wszystko o naszych dzieciach!!!!!!!!Waga,choroby,rozwój,opieka itp.

hehe no wlasnie wczoraj go wstawilam a dzis jej zębol wylazl:-D... mnie to akurat ominelo bo caly dzien zajecia mialam ale podobno od rana bylo nieziemskie wycie wiec chyba nie ma czego zalowac;-)

reklama
Zapomniałam się pochwalić, aż już wiem od rana, mamy drugi ząbek (prawa dolna jedynka)
gratuluje drugiego zabka:-)

Spiesze doniesc ze
MAMY PIERWSZEGO ZĄBKA!!!
Prawa dolna jedyneczka! Przyszlam dzis z zajec i i mi mezu dumny pokazal!:-D Ha!:cool2:
Heh nareszcie!!!! Teraz juz wiesz czemu Majka budzila sie tyle razy w nocy:-poczywiscie ogromnie gratuluje:-)

Majek już nie jest bezzębny:) gratulacje - to musisz zmienić zębowy suwaczek:) a czy nie wczoraj dopiero go wstawiłaś? może ja też sobie wstawię na taką dobrą wróżbę?? bo już się zęba doczekać nie mogę

Ja juz dawno wstawilam suwaczek - chyba najpierwsza na tym forum a Szym nadal bezzebny:-(chyba go dzis usune a jutro wstawie nowy , moze to cos pomoze:-D:-D:-D
hehe no wlasnie wczoraj go wstawilam a dzis jej zębol wylazl:-D... mnie to akurat ominelo bo caly dzien zajecia mialam ale podobno od rana bylo nieziemskie wycie wiec chyba nie ma czego zalowac;-)
No to mialas "szczescie":-p

Mała wczoraj dostała marchew więc dzisiejsza kupa była pomarańczowo-zielona. Ale czuć po całym ciele drobniusieńkie krostki. No nic na razie odstawimy wszystko co może powodować zagrożenie i zobaczymy co dalej. Tylko sobie myślę, że może by pójść kał do analizy zanieść, ale może jeszcze troszkę poczekam.

reklama
Do góry