reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wszystko o naszych dzieciach!!!!!!!!Waga,choroby,rozwój,opieka itp.

Ewelcia - dokładnie tak jak piszesz:-D a do tego jeszcze jak to kupsko smierdzi;-)
Własnie tak sie zastanawiam czy nie kupic wiekszych rozmiarowo pampków i zakładac je po podaniu marchwianki :-D:-D:-Dheh ale pewnie miała by je az po pachy:-D

Ostatnia edycja:
reklama
chyba takie maski gazowe jak kiedys na przysposobieniu obronnym pokazywali:-D

ja tez zakładam 2:tak:
Niech te maski cholera wezmie!!!!!!!
Pamietam ze jak zalozylam ta maske i wciagnelam powietrze do siebie i cos w niej bylo,tak sie zaczelam krztusic ze szok,potem wymiotowac mi sie chcialo.
Nie moglam sie spytac czy moge wyjsc bo PO mielismy z dyrektorem i on nikogo nie wypuszczal.
Tak mnie mdlilo ze oplulam grzejnik na lekcji w klasie:-D:-D:-D

madzik, co do bluzek ja mam jedną z H&M specjalną do karmienia ale poza tym, to po prostu podnosiłam bluzkę do góry a zakrywałam się pieluszką np. jak karmiłam gdzieś "na widoku" żeby nie było widać brzucha ani cyca :tak:

może zadam głupie pytanie - co to jest ta marchwianka?:confused:

Dziewczyny a o ile powiekszył sie obwód głowki waszych dzieci,bo mojej małej o prawie 3 cm a jutro ma 5 tyg. i nie wiem czy to nie za dużo.

sara i ewelcia dzięki za odpowiedź :tak:
nawet nie wiecie jak bardzo się cieszę że marchwianki wam a raczej waszym dziecią pomogły i kupska piękne są:-):-):-)co do dzieci karmionych cycem jak mają koleczki można podać taką marchwiankę do picia.
Bylismy dzisiaj u pediatry na ważeniu mała przybrała pół kilo w 15 dni to podobno dobrze na samej piersi więc jestem szczęsliwa bo wczesniej myslałam ze sie nie najada ale widocznie najada się skoro panna rosnie,a te cyrki w nocy to pewnie przez kolki ;-)

reklama
Ola ja też nie wiedziałam dopiero na forum przeczytałam parę stron wczesniej że marchwianka to wywar z marchewek i na tym wywarze robi się mleko.;-)

Do góry