Ada ma tak gardło zawalone od tego kataru (który zresztą nie zniknął odo ostatniego razau), że poszłam dziś z nią do lekarza. W nocy mi tak kaszlała, że prawie mi się udusić chciała - biedna. Do poniedziałku jestem na L4.
reklama
Justyna337
Fanka BB :)
7?????????????????????????? Firehead gratulacje -
ale dla Szymka większe bo młodszy;-)
ale dla Szymka większe bo młodszy;-)
Justyna337
Fanka BB :)
ale to co w żłobku się tak załatwiła?? Eve a tak z ciekawości - oni tam wychodzą z dziećmi na spacer??
Justyna, sprawa sie ma tak, że katar ma już od miesiąca, momo wielu specyfików nie chce minąć. Nie sądzę by w żłobku sie tak załatwiła. Lekarka powiedziałam że to gardło jest własnie od kataru, antybiotyków też nie przyjmujemy.
Odpowiadając na druga cześć pytania - z takimi maluchami nie wychodzą. Dzieci w 2 grupie już tak.
Odpowiadając na druga cześć pytania - z takimi maluchami nie wychodzą. Dzieci w 2 grupie już tak.
G
gosia88
Gość
Eve- duzo zdrowka dla Ady!! Pewniie sie bidulka bradzo meczy..
ATsonia, Firehead- wow ale wam chlopaki szaleja z zebichami! Gratulacje!
ATsonia, Firehead- wow ale wam chlopaki szaleja z zebichami! Gratulacje!
Nasmarowałam jej własnie stópki spitytusem i włozyłam grube skarpety. lekarka kazała tak robić, rozgrzewać dziecko by naczynka się rozszerzały i katar spływał. Najlepiej by było "znaleźć" go w kupie (taki śluz) ale może też dziecko tym wymiotować jak sie uzbiera sporo.
Jula cyca dostaje na żądanie - w dzień to wychodzi mniej więcej co 2 godziny, czasem co 1,5... w nocy bywa różnie, czasem 2 pobudki, czasem 4, czasem co godzinę ;-)
ostatnio się zastanawiałam - jak długo karmicie maluchy obiadkiem? chodzi mi o to, że Jula wytrzymuje maksymalnie 15 minut w foteliku, potem jest zaciskanie buzi, odwracanie się, wykręcanie no i ryk na końcu... więc chyba nawet czasu za mało jest żeby zjadła cały obiadek...
ostatnio się zastanawiałam - jak długo karmicie maluchy obiadkiem? chodzi mi o to, że Jula wytrzymuje maksymalnie 15 minut w foteliku, potem jest zaciskanie buzi, odwracanie się, wykręcanie no i ryk na końcu... więc chyba nawet czasu za mało jest żeby zjadła cały obiadek...
alicjatrzyna
mama Karolinki
i my zyczymy duuzzooo zdrowka dla Adusi
)
reklama
magda19lenka
MTM
Gosia w ciągu max. 15 minut potrafi zjeść około czarnej szklanki z zupką.
Kaszka (150ml wody i 5 czubiastych łyżek kaszki) to około 10minut.
Owoce to pożera w try mi ga.
Kaszka (150ml wody i 5 czubiastych łyżek kaszki) to około 10minut.
Owoce to pożera w try mi ga.