reklama
magda19lenka
MTM
O matko to moja przy waszych to żarłok. Szklanka zupki to około 1,5 słoiczka a Gosiula i tak kwiczy o więcej ......
maniulka
Pozytywnie zakręcona:)
Ja do smarowania w razie W kupiłam taką masć w aptece po 6 miesiącu Pulmex Baby
można jeszcze posmarować olejkiem kamforowym ale spirytusem to nie słyszałam
Zdrówka dla Ady i zwróć uwage czy panie za często nie wietrzą sali z dziećmi,słyszałam że lepiej się pracuje jak jest mniej dzieci
można jeszcze posmarować olejkiem kamforowym ale spirytusem to nie słyszałam
Zdrówka dla Ady i zwróć uwage czy panie za często nie wietrzą sali z dziećmi,słyszałam że lepiej się pracuje jak jest mniej dzieci
magda19lenka
MTM
ATsoniu ciebie w brodę a nas maluchy gryzą po piesiach .....
a właśnie jak całują wasze dzieci? Małgonia jak chce dać buziaka to całuje z otwartą buziąśmieszne to jest bo mnie zawsze oślini, i jeżdzi tak po moim policzku dopóki jej nie odessam
a właśnie jak całują wasze dzieci? Małgonia jak chce dać buziaka to całuje z otwartą buziąśmieszne to jest bo mnie zawsze oślini, i jeżdzi tak po moim policzku dopóki jej nie odessam
Justyna337
Fanka BB :)
czyli chyba nieźle... Moja Zuzka jak chce jeść to otwiera dzioba i wpitala. potem jak już nie ma ochoty to nie otworzy i koniec... Kiedyś jak nie chciała jeść to wypluwała, teraz zaczyna się denerwować, ze dwa razy jeszcze otworzy dzioba ale już skrzecząc i podskakując w fotelu. no a na spacerze jak jest spokojna i daję jej deserek właśnie to wtedy zamyka buzię... nawet nie marudzi nie robi min - po prostu nie otwiera buzi
magda19lenka- Szymonowi wyszły jedynki i jak za sprawą czarodziejskiego dotyku-NIE MA JUŻ ŚLINY dlatego buziaczki już niesą takie mokre...ja tam nie wiem czy on kuma z tym calowaniem, może wczoraj chciał mi dać buziaka ...tylko mu nie wyszlo\
Zwykle zbliża główkę i to jest chyba przyzwolenie "tak możesz mnie całować" :-)
Zwykle zbliża główkę i to jest chyba przyzwolenie "tak możesz mnie całować" :-)
Justyna337
moja robi tak samo - chociaż wątpię żeby chciała dać mi buziaka... raczej myslę, że chce mnie poznać na swój sposób - jest na etapie brania wszystkiego do buzi, więc mamę też chce w ten sposób zbadać... Ale to czego nie lubie to to jak bardzo mocno mnie łapie rączkami - jak nie daj boże nie obetnę jej pazurków na czas to nie dość że mocno mnie łapie (i czasem przyciąga) to jeszcze podrapie...bawię się z nią a ona nagle łapie mnie i ciach - normalnie tak boli, że szok
Justyna337
a własnie.... czy wasze dzieci sie przytulają?? ATsonia - mówisz, że Szym nie, Moja Zuzia chyba też nie - tzn jak ja noszę jest ok ale jakbym chciała ją mocno przytulić to raczej nie:-(
reklama
magda19lenka
MTM
Gosia na co dzień też już się nie ślini, tylko przy tych buziaczkach. Tez mi się wydaję, że może nie jest do końca świadoma o co chodzi z całowaniem, ale skoro mama daje jej buziaka to ona chyba też chce oddać i tak jej to wychodzi, i wtedy jestem zaśliniona.
Dziś tak sobie myślałam, że Gosiulka już taka duża, że nim się obejrzę skończy roczek, że będzie się robiła coraz sprytniejsza, mądrzejsza. I czy nie za tęsknie za tym niemowlaczkiem gdy zacznie mi rosnąć duża dziewczynka. Eh .....
Dziś tak sobie myślałam, że Gosiulka już taka duża, że nim się obejrzę skończy roczek, że będzie się robiła coraz sprytniejsza, mądrzejsza. I czy nie za tęsknie za tym niemowlaczkiem gdy zacznie mi rosnąć duża dziewczynka. Eh .....