reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wszystko o naszych dzieciach!!!!!!!!Waga,choroby,rozwój,opieka itp.

reklama
maniulka - jak Jasiek raz miał gorączkę to na następny dzień już wychodziliśmy na dwór, z tym, że wtedy to było lato i bardzo ciepło, a teraz jest zimno....to nie wiem, z jeden dzień to może zostańćie w domu.....
aha, Jasiek miał wtedy 39,3st.C

Karolka- o kurcze! niezły zamach musiał być! :)

A ja się muszę dziś pochwalić - mój Filip ruszył dziś z miejsca na czworakach - potrafi przejść ładny kawałek bez kładzenia się na brzuszek!! :))) Ale się cieszę :))) I super że mąż jest w domu i miał okazję ten postęp zobaczyć :))) A mały teraz padł spać - tak go wykończyło zwiedzanie mieszkania :))) Ale fajnie!! :)))

u nas smoczek byl akceptowany przez pierwsze 2 tygodnie zycia Karolinki. potem go juz za diabla nie chciala! kupowalam rozne ksztalty, i wisienke i kuleczke i prosty, ale nie chce zadnego, zaciska usteczka i juz! nawet przez jakis czas w glukozie jej go moczylismy, ale ciumkala dopoki czula slodkie, a potem go wypluwala:((

Iśku - no to brawo!!!:-):-):-) pochowałaś już wszystkie kable i rzeczy z niższych półek??;-);-)

Jasiek na razie zasuwa do tyłu jak raczek :-D

Planowałam dzisiaj isć bo juz wczoraj gorączki nie było,ale tak leje że szok:szok::szok::szok:jak zawsze jak my wysć nie mozemy to pogoda piękna a jak my możemy to lipa miałam jechac choć by na zakupy ale odechciało mi się

Dominika - jeszcze nie :) Na razie uwielbia chodzić za moimi kapciami oraz koszem wiklinowym :) ale wszystko przed nami ;)
A Jasiek na pewno szybko zmieni kierunek :)))

Alicja - jeśli nic nie chce to luz! Gorzej jest gdy ssie kciuka - co robi mój synek niestety. Walczyłam z tym bardzo długo ale poddałam się, tylko kciuk się liczy, nawet jak stoi na czworakach to jedną rękę podnosi do buzi i ssie palec! Trudno - bywają gorsze problemy :)

reklama
alicjatrzyna moze to i lepiej nie będzie problemu z odzwyczajaniem,ja i tak się martwię że będzie problem z pożegnaniem cycunia w nocy masakra,zasypia tez przy cycu jestem ostatnio bardzo zmęczona na dodatek mała mnie gryzie po cycach że szok:szok:chyba po mału chciała bym przejsc na butle

Do góry