reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wszystko o naszych dzieciach!!!!!!!!Waga,choroby,rozwój,opieka itp.

reklama
maniulka - jak Jasiek raz miał gorączkę to na następny dzień już wychodziliśmy na dwór, z tym, że wtedy to było lato i bardzo ciepło, a teraz jest zimno....to nie wiem, z jeden dzień to może zostańćie w domu.....
aha, Jasiek miał wtedy 39,3st.C

Karolka- o kurcze! niezły zamach musiał być! :)

A ja się muszę dziś pochwalić - mój Filip ruszył dziś z miejsca na czworakach - potrafi przejść ładny kawałek bez kładzenia się na brzuszek!! :))) Ale się cieszę :))) I super że mąż jest w domu i miał okazję ten postęp zobaczyć :))) A mały teraz padł spać - tak go wykończyło zwiedzanie mieszkania :))) Ale fajnie!! :)))

u nas smoczek byl akceptowany przez pierwsze 2 tygodnie zycia Karolinki. potem go juz za diabla nie chciala! kupowalam rozne ksztalty, i wisienke i kuleczke i prosty, ale nie chce zadnego, zaciska usteczka i juz! nawet przez jakis czas w glukozie jej go moczylismy, ale ciumkala dopoki czula slodkie, a potem go wypluwala:((

Iśku - no to brawo!!!:-):-):-) pochowałaś już wszystkie kable i rzeczy z niższych półek??;-);-)

Jasiek na razie zasuwa do tyłu jak raczek :-D

Planowałam dzisiaj isć bo juz wczoraj gorączki nie było,ale tak leje że szok:szok::szok::szok:jak zawsze jak my wysć nie mozemy to pogoda piękna a jak my możemy to lipa miałam jechac choć by na zakupy ale odechciało mi się

Dominika - jeszcze nie :) Na razie uwielbia chodzić za moimi kapciami oraz koszem wiklinowym :) ale wszystko przed nami ;)
A Jasiek na pewno szybko zmieni kierunek :)))

Alicja - jeśli nic nie chce to luz! Gorzej jest gdy ssie kciuka - co robi mój synek niestety. Walczyłam z tym bardzo długo ale poddałam się, tylko kciuk się liczy, nawet jak stoi na czworakach to jedną rękę podnosi do buzi i ssie palec! Trudno - bywają gorsze problemy :)

reklama
alicjatrzyna moze to i lepiej nie będzie problemu z odzwyczajaniem,ja i tak się martwię że będzie problem z pożegnaniem cycunia w nocy masakra,zasypia tez przy cycu jestem ostatnio bardzo zmęczona na dodatek mała mnie gryzie po cycach że szok:szok:chyba po mału chciała bym przejsc na butle

Do góry