reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wszystko o naszych dzieciach!!!!!!!!Waga,choroby,rozwój,opieka itp.

reklama
Iśku współczuję zapewne nie jest łatwo oswoić sie z myślą że nasze dziecko będzie miec operację czy cos podobnego ale na pewno będzie dobrze,musi być:tak:
Dziewczyny czy jak waszym dzieciaczka przeszła goraczka to ile dni nie wychodziłyście na dwór?

a igor jakies dziwne rumience ma na twarzy od 2 dni :no: i kurde nie wiem co to :crazy: jak nie przejdzie do pon to chyba pojde na rejon bo nie wydaje mi sie zeby to bylo jakies uczulenie :-(

reklama
a ja stwierdzam, że sama na siebie "bicz" ukręciłam :-(
Jula zasypia właściwie tylko przy cycku, nawet w ciągu dnia potrafi tylko przy cycu zasnąć i co gorsza są dni, że nie mogę jej odłożyć do łóżeczka, bo natychmiast się budzi - musi u mnie na rękach spać, nawet jak cyca już z buzi wypuści :sorry:
wyjątek stanowi spacer - ulula się w wózku to nawet czasem pośpi
o noszeniu na rękach to nie wspomnę, bo porażka, najlepiej ciągle na mnie by wisiała, małpiatka jedna :sorry:
karmienie to porażka - nie wiem, może powinnam nie dać jej cyca i tyle, niech ryczy z głodu, to może zje coś innego? serce mi pęknie, nie umiem tak zrobić :-( butelkę z moim mlekiem również potraktowała jak gryzak, mleko miała wszędzie, na brodzie, na szyjce, trochę połknęła ale gryząc a nie ssąc :sorry: może rzeczywiście powinnam spróbować niekapka - ale ja fortunę wydam na te ustrojstwa, nim trafię na taki który ona zaakceptuje :-(
jestem już zmęczona tym karmieniem, a z drugiej strony nie umiem o ograniczyć... jak się tak wykręca, wtula we mnie i popłakuje, to jak mam nie dać... :sorry:
no porażka, i to niby drugie dziecko mam ;-) tylko Nika bezproblemowo z butli ssała, z łyżeczki jadła... a TOTO, szkoda gadać...

Olu, moja nieraz tez się przebudza przy odkładaniu do łóżeczka, ale wtedy szybko wtykam smoczek i dziecko odpływa :)
a jak u Was ze smoczkiem?

Do góry