reklama
maniulka
Pozytywnie zakręcona:)
Iśku współczuję zapewne nie jest łatwo oswoić sie z myślą że nasze dziecko będzie miec operację czy cos podobnego ale na pewno będzie dobrze,musi być
Dziewczyny czy jak waszym dzieciaczka przeszła goraczka to ile dni nie wychodziłyście na dwór?
Dziewczyny czy jak waszym dzieciaczka przeszła goraczka to ile dni nie wychodziłyście na dwór?
magda19lenka
MTM
Maniulka Małgosi gorączka zeszła w sobotę na wieczór a we wtorek byłyśmy na krótkim spacerze, z tym, że ona miała 37,6 więc nie tak dużo
alicjatrzyna
mama Karolinki
moja Karolina dokladnie na 6 miesiecy wazyla 8660g - lekarka mowila, ze przybiera idealnie, bo podwoila swoja wage urodzeniowa. no a dlugosci to ma 70 cm;-)
magda19lenka
MTM
Bansik Gosia miała rumieńce jak była przeziębiona, a iguś nie ma temperatury?
reklama
a ja stwierdzam, że sama na siebie "bicz" ukręciłam :-(
Jula zasypia właściwie tylko przy cycku, nawet w ciągu dnia potrafi tylko przy cycu zasnąć i co gorsza są dni, że nie mogę jej odłożyć do łóżeczka, bo natychmiast się budzi - musi u mnie na rękach spać, nawet jak cyca już z buzi wypuści
wyjątek stanowi spacer - ulula się w wózku to nawet czasem pośpi
o noszeniu na rękach to nie wspomnę, bo porażka, najlepiej ciągle na mnie by wisiała, małpiatka jedna
karmienie to porażka - nie wiem, może powinnam nie dać jej cyca i tyle, niech ryczy z głodu, to może zje coś innego? serce mi pęknie, nie umiem tak zrobić :-( butelkę z moim mlekiem również potraktowała jak gryzak, mleko miała wszędzie, na brodzie, na szyjce, trochę połknęła ale gryząc a nie ssąc może rzeczywiście powinnam spróbować niekapka - ale ja fortunę wydam na te ustrojstwa, nim trafię na taki który ona zaakceptuje :-(
jestem już zmęczona tym karmieniem, a z drugiej strony nie umiem o ograniczyć... jak się tak wykręca, wtula we mnie i popłakuje, to jak mam nie dać...
no porażka, i to niby drugie dziecko mam ;-) tylko Nika bezproblemowo z butli ssała, z łyżeczki jadła... a TOTO, szkoda gadać...
Olu, moja nieraz tez się przebudza przy odkładaniu do łóżeczka, ale wtedy szybko wtykam smoczek i dziecko odpływa
a jak u Was ze smoczkiem?