reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wszystko o naszych dzieciach!!!!!!!!Waga,choroby,rozwój,opieka itp.

Martyna od wczoraj gorączkuje,zaczęła wczoraj w nocy nic poza tym jej nie jest brak objawów przeziębienia czy czegokolwiek innego ale mamy tragedię nie chce spać,ciągle przy cycu i ciągle jęczy,marudzi i płacze jestem juz wykończona dzień i noc to koszmar mam nadzieje że to trzydniówka i jutro będzie ostatni dzień oczywiscie jak nie to w poniedziałek idziemy do lekarza.Podaje jej Nurofen i spada jej ale po 3 godzinach znowu rośnie najwyższa to 39,8 :-(

reklama
ja też kiedyś spanikoałąm ale pediatra mmnie uspokoiła - że główka czasami tak się układa - że raz ciemiączko jest bardziej innym razem mniej wklęsłe. ja czasami mogę cały opuszek wsadziś w ciemiączko a czasami wcale... MM - więcej spokoju kochana - chociaż wiem, że łatwo powiedzieć trudniej zrobić

ja też kiedyś spanikoałąm ale pediatra mmnie uspokoiła - że główka czasami tak się układa - że raz ciemiączko jest bardziej innym razem mniej wklęsłe. ja czasami mogę cały opuszek wsadziś w ciemiączko a czasami wcale... MM - więcej spokoju kochana - chociaż wiem, że łatwo powiedzieć trudniej zrobić
kurde ja nawet nie wiem jak u ali ciemiączko wygląda... pod tym gąszczem włosów to normalnie nie widać czy pulsuje czy nie czy wklesłe czy wypukłe:eek:.....ile mi stresów odpada:laugh2::laugh2::laugh2:

Laila:-D:-D:-D

Maniulka ale sie nameczycie.
Zdrowka zycze dla Martnki!!!

A moj Szym jak juz pisalam po kolacji puscil pawia poszedl spac na spiocha ale zasnal dopiero o 21 o 21:sie rozdarl to zrobilam mleko,wciagnal prawie 180ml mleka i zasnal ale po to zeby zaraz znow uruchomic syrene.Teraz ciagnie smoka.
Oby spal ladnie ale cos czuje ze nocka bedzie kiepska,chociaz ostatnie byly super.
Zasypial po 20 budzil sie o 2 a pozniej o 6jadl troche i spal d0 7:45:tak:

a nasza dziaij wstała o 7 tatuś ją przejął poprzewijał wykarmił potem po 8 mnie do łózka przyniósł i się bawiłyśmy do 11 potem ali poszła spać wstała po 20 min:eek:
potem znowu zabawa poszła spać ok 14:30 pospała 20min
potem znowu zabawa potem kąpiel ok 19 butla i po 20 już nynała i zobaczymy się dopiero ok 8 jak maż mi ją przyniesie

a nam idą górne jedynki... przy dolnych mała nawet nie odczuła za to przy tych marudzi od 4 dni strasznie. I te dziąsełka ma takie spuchnięte. Biedulka...

Ja też zauważyłam, że teraz maluchy robią się cwane. Nam się udało nauczyć Filipa samodzielnego zasypiania w łóżeczku, odkładamy i ma spać sam. Ale teraz mały lubi się poprzytulać i nawet jak go odkładam to zaraz beczy żeby go jeszcze poprzytulać :) a co do nawyków, to ja z kolei za bardzo przyzwyczaiłam Filipa do karmienia w nocy, bo reagowałam przy każdym mruknięciu żeby tylko nie płakał, wcześniej sam spał długo a ostatnio budzi się co chwilę, nie raz karmiłam go 4 razy! I teraz walczę z tym przyzwyczajeniem, chcę go karmić na razie raz w nocy, a resztę ignoruję, i albo się udaje albo nie :) wtedy go biorę do nas do łóżka, żeby mógł się poprzytulać :) mam nadzieję ze w końcu nauczy się przesypiać noce...

reklama
alcikk - ja mam identycznie, dolne jakoś wyszły a górne ida i ida i wyjść nie mogą, a Filip jest strasznie marudny, a ja wykończona... niech już wyjdą te zęby!!
ewelcia - mnie to cały zcas szokuje jak inne dzieciaczki dużo zebów mają, wspomniałam na wątku głównym że mojej znajomej synek jutro kończy pół roku a ma już 8 zebów!! szok!! :)

Do góry