reklama
Iśku
Fanka BB :)
Jestem tu nowa więc też napiszę o Filipie Jeśli chodzi o rozwój, to Filip jeszcze siedzieć nie umie, choć jest bardzo ruchliwy i stoi na czworakach jak skończył 5 miesięcy, krótko przed skończeniem 6-ciu ruszył do przodu i teraz tak "chodzi" że robi z dwa kroki, kładzie się na brzuch i znów wstaje i idzie dalej - do upatrzonego celu uwielbia leżeć na brzuchu i spać a od kilku dni dopiero zaczął z pozycji na czworakach siadać na pupę z podparciem na jednej ręce - tak krzywo ale postęp jest z dnia na dzień acha - mamy też taką fajną zabawkę - chodzik pchacz z panelem grająco - świecącym, Filip ją uwielbia i przy niej nauczył się klękać na kolanach zabawnie to wygląda i teraz już w łóżeczku ciągle klęczy znów musimy obniżyć łóżeczko...
Iśku- nie mialam okazji sie przywitać-SIEMKA!!!
NO WŁASNIE TO JEST NAJWSPANIALSZE W NASZYCH DZIECIAKACH, ŻE ROBIĄ TAKIE POSTEPY Z DNIA NA DZIEŃ!!!
Justyna -ta zazdrość to o "mama" chodzi- spokojnie!!! Zu Cię zaskoczy w najmniej spodziewanym momencie
NO WŁASNIE TO JEST NAJWSPANIALSZE W NASZYCH DZIECIAKACH, ŻE ROBIĄ TAKIE POSTEPY Z DNIA NA DZIEŃ!!!
Justyna -ta zazdrość to o "mama" chodzi- spokojnie!!! Zu Cię zaskoczy w najmniej spodziewanym momencie
Iśku
Fanka BB :)
U nas - odpukać - na razie nie ma problemów z przeziębieniem, ale i tak w przyszłym roku czeka nas "ciężki kaliber" - operacja (( Pół roku oswajam się z tą myślą i nadal jest mi ciężko na samą myśl, mały ma wadę wrodzoną układu moczowego - mówiąc najogólniej, samo się nie naprawi, ale najważniejsze że oddamy go w najlepsze ręce - szukałam specjalisty i znalazłam w Warszawie, to mnie pociesza, a póki co czekamy na termin i musimy być dobrej myśli!
reklama