reklama
moje maleństwo nie jest wbrew pozorom tak łatwo o odwodnienie najlepiej jak pójdziesz do pediatry bo wtedy przestaniesz się martwić-przynajmniej ja tak mam ...Ale mi chodzi o to ciemiaczko z tego co wiem to odwodnienie dlatego raczej trzeba napijic dziecko
S
Sara27
Gość
MM-niby tak pisza ze wklesle ciemiaczko to MOZE (ale nie musi) byc odwodnienie.Moze to tylko przejsciowe i dzis miala zly dzien.Oby jutro juz nie strajkowala i ladnie jadla i pila a ciemiaczko bylo jak trzeba.
Lusi ma opuchnięte od 3 miesiecy smarujemy masujemy gryzaczki pierdoły i nic ... a co ją ktoś ogląda to- oooo zęby idą... i kuźwa tak idą ze wyjść nie mogąola_o już 4 ząbki macie na stanie?? To super, a zobacz moja Ada jeszcze nie ma. Już myślałam że coś będzie wychodzić, bo dziąsła miała opuchniete ale sie wszystko zatrzymało
S
Sara27
Gość
Laila-u nas pediatra od dawna mowila ze zaby beda lada dzien-a minelo sporo czasu zanim rzeczywiscie sie wyrznely
ATsonia-no to super!Smieszny jest ten etap bujania
ATsonia-no to super!Smieszny jest ten etap bujania
reklama
Moje maleństwo
Mamusia Amelki
Mam nadzieje ze jutro bedzie lepiej.. wiem ze to moze byc odwodnienie ale nie musi.. takze mam nadzieje ze to jakos tak bez powodu sie stalo.. jak juz pisalam po wypiciu mleczka i herbatki sie poprawilo takze jestem i tak spokojna tak sobie mysle ze moze to ma zwiazek z tym ze ona strasznie sie denerwuje ..(przez te zeby) krzyczy.. jak cos zlapie to tak zaciska ze az sie trzesie.. moze cos ma to wspolnego z tym ciemiaczkiem
Laila jak narazie do lekarza nie bede szla bo powiedza ze wszystko ok.. tym bardziej ze ciemiaczko juz wyglada normalnie..
Laila jak narazie do lekarza nie bede szla bo powiedza ze wszystko ok.. tym bardziej ze ciemiaczko juz wyglada normalnie..