reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wszystko o naszych dzieciach!!!!!!!!Waga,choroby,rozwój,opieka itp.

reklama
MM-niby tak pisza ze wklesle ciemiaczko to MOZE (ale nie musi) byc odwodnienie.Moze to tylko przejsciowe i dzis miala zly dzien.Oby jutro juz nie strajkowala i ladnie jadla i pila a ciemiaczko bylo jak trzeba.

ola_o już 4 ząbki macie na stanie?? To super, a zobacz moja Ada jeszcze nie ma. Już myślałam że coś będzie wychodzić, bo dziąsła miała opuchniete ale sie wszystko zatrzymało :tak:
Lusi ma opuchnięte od 3 miesiecy:eek::eek::eek: smarujemy masujemy gryzaczki pierdoły i nic ... a co ją ktoś ogląda to- oooo zęby idą... i kuźwa tak idą ze wyjść nie mogą:-D:-D:-D

Laila-u nas pediatra od dawna mowila ze zaby beda lada dzien-a minelo sporo czasu zanim rzeczywiscie sie wyrznely:-D
ATsonia-no to super!Smieszny jest ten etap bujania:-D:-D:-D

reklama
Mam nadzieje ze jutro bedzie lepiej.. wiem ze to moze byc odwodnienie ale nie musi.. takze mam nadzieje ze to jakos tak bez powodu sie stalo.. jak juz pisalam po wypiciu mleczka i herbatki sie poprawilo takze jestem i tak spokojna:tak: tak sobie mysle ze moze to ma zwiazek z tym ze ona strasznie sie denerwuje ..(przez te zeby) krzyczy.. jak cos zlapie to tak zaciska ze az sie trzesie.. moze cos ma to wspolnego z tym ciemiaczkiem:eek:

Laila jak narazie do lekarza nie bede szla bo powiedza ze wszystko ok.. tym bardziej ze ciemiaczko juz wyglada normalnie..

Do góry