reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wszystko o naszych dzieciach!!!!!!!!Waga,choroby,rozwój,opieka itp.

Justyna337 moja lekarka mówiła że do 4 miesiąca dziecko się nie przyzwyczaja ale po czwartym podobno juz tak więc to może nie wymuszanie a przyzwyczajenie
Tak czy inaczej Ola współczuję ci i niestety nie wiem jak pomóc

reklama
moja pediatra mi kiedyś powiedziała że absolutnie mam nie zmuszać do jedzenia
każdy ma słaby dzień i nie chce mu się jeść a dziecko jakimiś grymasami... czy wybrzydzaniem kształtuje swój charakter... a jak nei jest chore to jak zgłodnieje to nic się nei stanie..... jak to jest jeden dzień to olej....
ala czasem tak ma że rano zje troszkę mleka potem nei chce w ogóle owoców potem znowu trosze mleka obiadku w ogóle znowu troszkę mleka i jeszcze wieczorem albo kaszka albo mleczeko też odrobine... a czasem to zjadłaby konia z kopytami..... ja zaczynam panikowac jak coś się powtarza powyżej 24 h

Ale mi chodzi o to ciemiaczko z tego co wiem to odwodnienie dlatego raczej trzeba napijic dziecko

ola_o już 4 ząbki macie na stanie?? To super, a zobacz moja Ada jeszcze nie ma. Już myślałam że coś będzie wychodzić, bo dziąsła miała opuchniete ale sie wszystko zatrzymało :tak:

reklama
Do góry