magda19lenka
MTM
no widzisz ATsoniu wszystko w swoim czasie, a ty się martwiłaś że pupsko mu ciąży :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
moja pediatra mi kiedyś powiedziała że absolutnie mam nie zmuszać do jedzeniaA ja mam problem z Amelka.. dzis juz kompletnie strajkuje przeciwko jedzeniu:-( moze przez caly dzien wcisnelam jej 400ml mleka do godziny 12 w poludnie zjadla moze z 50ml i w pewnym momencie zobaczylam ze ma ciemiaczko wklesle i do tego strasznie pulsujace wiem ze to jest zwiazane z odwodnieniem... no ale ona nic nie chciala.. na sile wcisnelam jej 100ml mleka i 50ml herbatki. po chwili zobaczylam ze juz nie pulsuje i nie jest tak bardzo wklesle.. ale i tak mnie to jakos nie pokoi.. to przez te cholerne zeby nie chce jesc