reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wszystko o naszych dzieciach!!!!!!!!Waga,choroby,rozwój,opieka itp.

Madzik Martyna też się nie obracała miałam doła bo dzieciaki takie postępy robiły a ona nic jak zaczęłam szukać w różnych książkach i artykułach to okazało się że ma jeszcze czas mimo że marcowe dzieciaki juz to dawno robiły,dałam sobie spokój i proszę sama zaczęła :-)ona też jest kawał baby i może to ma znaczenie bo pierwszy raz jak się obruciła to było tak dawno temu a później nagle zapomniała

reklama
Madzik u nas to samo Alanek kiedyś się obracał we wszystkie strony a teraz nic jak go położe na brzuch to chwile polezy i zaczyna wyć zeby go odwrócic spowrotem na plecy bo sam tego nie zrobi ( a kiedys sie obracał :crazy: ). I ostatnio właśnie rozmawiałam z pediatra i powiedziała żeby sie nie martwic ale jak chcem to da mi skierowanie do neurologa :sorry:
Mój to chyba raczkowac nie będzie bo on dalej nie lubi leżeć na brzuchu jak teraz go położę to chwile popodnosi głowe rękami postuka w podłoge obkręci sie wokół własnej osi i zaczyna wyć :eek::sorry:

Dzięki dziewczyny, mi też się wydaje, że to "nowa umiejętność" która jest atrakcyjna....ale wkurza mnie to bardzo bo się boję ze sobie złamie w końcu ten ząbek albo zetrze-bo on to robi tak strasznie mocno, że ja z drugiego pokoju słuszę :szok:

Nawet mi sę ubzdurało (a może tak rzeczywiście jest), że jeden ząbek to taki krzywy bo starł się....:-(

Brawo dla Ady!!!

Madzik- może poćwicz z nim to sobie przypomni!!!

Laila06- mój też ulewa, ale to nie są wymioty...mam nadzieję że to nic poważnego...

Dziękujemy za gratki, byłam przekonana, że tak już większość marcowych maluszków robi :tak:
Ada też juz nie ulewa, a strasznie ulewała jak jadła tylko mleko, więc się cieszę :tak:

Brawa dla Aduni :-):tak:
Mój Alanek raczej już nie ulewa czasem zdarzy mu sie troszke jak go za szybko podniosę po jedzeniu lub za łapczliwie jadł :sorry:
Narazie co do nocek to Alanek tez przesypia jedynie budzi sie na picie tak koło północy :tak:

reklama
Amelka z dzisiaj:-)
dlugosc- 69,5cm
waga- 7395g
obw.gl.-43cm

przez 3 tygodnie urosla 1 cm a przybrala na wadze 40g:-p
na siatce centylowej z waga jestesmy minimalnie ponizej 50 a ze wzrostem powyzej 75:tak:

Do góry