Dominika81
Fanka BB :)
magda19lenka to u mnie na odwrót teścioweie co chwila zmieniaja pieluchy, mała raz nasika to teść juz leci zmieniać, dla nich raz zasikany pampers już się kwalifikuje do zmiany, co prawda pieluchy Żośce oni sponsorują, ale bez przesady, można zbankrutować
ivaz - moi teściowie tak samo ale oni niestety pieluch nie sponsorują na szczęście widujemy ich rzadko :-)
czy któraś przechodziła trzydniówkę tzn dziecko czy przechodziło.
Jak tak proszę napiszcie jak dziecko to przeszło jakie były objawy.
my walczymy z gorączką i jest podejrzenie o trzydniówkę ale mały ma do tego katar wiem na koniec że powinna sie pojawić wysypka jak do jutra gorączka się utrzymie to czekają nas zastrzyki tylko ja sama już nie wiem co o tym myśleć ...
...chyba pozostaje mi się modlić żeby gorączka ustała pozdrawiam wszystkie marcóweczki i maluszki
mamusia - mam nazieję, że już Wam przeszło choróbsko....
Jasiek mial objawy zbliżone do trzydniówki jak miał ze 3 m-ce. tzn. pierwszego dnia 39,3 st.C, dostał czopek, spadła do 38,5, drugi dzień - cały dzień 38,5, ale już mu nie dawała drugiego copka, sam walczył, a trzeciego dnia juz 37,5, no i wysypka - poszliśmy pokazać ją lekarzowi, ale powiedział, że trzydniówka pojawia się u dzieci od 6 m-ca i wysypka też wygląda nie tak jak zazwyczaj po trzydniówce, także nie wiem co to u nas było...