reklama
Dominika81
Fanka BB :)
Truda, nili, ATsonia - ja pisałam juz kiedyś gdzie Jaśka kupa trafiała.... dywan, firanka, przewijak to bardzo częęsto, moja piżama kilka razy... ech.... wiedziałam, że to może sie zdażyć, ale nie dało się po prostu nad tym zapanować!!!!
U nas tez plastelina
Truda,ATsonia
A u nas znow lipa Szym zwymiotowal cala kolacje i poszedl spac na glodnego!!!!
P 1h spania obudzil sie z krzykiem ale juz sasnal.
Ciekawe czy jutro tez bedzie wymiotowal - mam nadzieje ze nie!!!!
2tyg temu odstawilam ten lek ktory tutaj zakupilam i bylo ok a teraz znow:---(.
Debridat mialam ale potluklamgapa ze mnie
W sumie naczytalam sie na temat debridatu roznych rzeczy i nawet sie ucieszylam ze sie potlukl,ale pozniej pomyslalam ze moze sie przydac i kolezanka byla w PL w niedziele wrocila i nie sprzedali jej w zadnej aptece w Krakowie a w Kutnie mozna zakupic bez recepty bo inna kolezanka mi wczesniej przywiozla wlasnie ten co potluklam
Truda,ATsonia
A u nas znow lipa Szym zwymiotowal cala kolacje i poszedl spac na glodnego!!!!
P 1h spania obudzil sie z krzykiem ale juz sasnal.
Ciekawe czy jutro tez bedzie wymiotowal - mam nadzieje ze nie!!!!
2tyg temu odstawilam ten lek ktory tutaj zakupilam i bylo ok a teraz znow:---(.
Debridat mialam ale potluklamgapa ze mnie
W sumie naczytalam sie na temat debridatu roznych rzeczy i nawet sie ucieszylam ze sie potlukl,ale pozniej pomyslalam ze moze sie przydac i kolezanka byla w PL w niedziele wrocila i nie sprzedali jej w zadnej aptece w Krakowie a w Kutnie mozna zakupic bez recepty bo inna kolezanka mi wczesniej przywiozla wlasnie ten co potluklam
Truda dzieki za checi ale jeszcze sie wstrzymam,jakby cos to mojego m siora moze mi przyslac;-)
Mam jeszcze ten tutejszy lek i chyba od jutra go zaczne znow podawac bo dzis znow puscil pawia tym razem po zupie.
Odstawilam ten lek bo pediatra tak kazala tzn stosowac 2tyg i odstawic i sprawdzic czy wsio ok a potem znow mozna zaczac jezeli objawy sie nasila
Mam jeszcze ten tutejszy lek i chyba od jutra go zaczne znow podawac bo dzis znow puscil pawia tym razem po zupie.
Odstawilam ten lek bo pediatra tak kazala tzn stosowac 2tyg i odstawic i sprawdzic czy wsio ok a potem znow mozna zaczac jezeli objawy sie nasila
Truda dzieki za checi ale jeszcze sie wstrzymam,jakby cos to mojego m siora moze mi przyslac;-)
Ewelciu, ale co sie dzieje, ze Twój maluch tak wymiotuje? czy to nietolerancja jakaś pokarmowa? czy rodzaj refluksu?
Carolin maly ma prawdopodobnie refluks!!!!
Pisze prawdopodobnie bo nie mial robionych zadnych badan w tym kierunkupediatra tak stwierdzila.
Jesli teraz zaczne stosowac znow ten sam lek i odstawie po 2tyg i bedzie to samo to znow wizyta u pediatry mnie czeka a co bedzie dalej to nie wiem.
?Nie jestem w PL a tutaj jest jeden gastrolog ktory przyjmuje tylko w szpitalu i sa ogromne kolejki!!!!bo to jedyny gastrolog na wiele miast:---(
Mysle o Polsce ale jak bedzie czas pokaze
Pisze prawdopodobnie bo nie mial robionych zadnych badan w tym kierunkupediatra tak stwierdzila.
Jesli teraz zaczne stosowac znow ten sam lek i odstawie po 2tyg i bedzie to samo to znow wizyta u pediatry mnie czeka a co bedzie dalej to nie wiem.
?Nie jestem w PL a tutaj jest jeden gastrolog ktory przyjmuje tylko w szpitalu i sa ogromne kolejki!!!!bo to jedyny gastrolog na wiele miast:---(
Mysle o Polsce ale jak bedzie czas pokaze
A ja muszę się pochwalić że po naszych wielkich bojach z ząbkami wreszcie sa dwa pierwsze!!!! ciekawe czy się polepszy spanie Zuzi i czy dalej będzie marudna, bo pisałam wcześniej że u nas to masakra a teraz jest nadzieja że sie poprawi
reklama
magda19lenka
MTM
Gratulacje dla Zuzi !!