O rany! to widzę ze to nie tylko u nas tak jest, też mamy poblem ze spaniem, w domu to masakra a jak wyjdziemy na spacer to od razu zasypia tylko że ja muszę z nią cały czas chodzić bo jak się zatrzymam to zaraz się budzi. Na razie jest jeszcze ładna pogoda więc wychodzimy dwa razy dziennie ale jak przyjdzie zima to nie wiem jak to będzie.
Trzeci raz w dzień nasze malenstwo jest usypiane w wózku w domu niestety chciałm tego uniknąć ale się nie dało i nawet od paru dni śpi z godzinkę.
Trzeci raz w dzień nasze malenstwo jest usypiane w wózku w domu niestety chciałm tego uniknąć ale się nie dało i nawet od paru dni śpi z godzinkę.
Witajcie kochane!
Powiedzcie czy któraś też tak ma? Moja mała nie zaśnie bez spaceru,muszę chociaż na 5 minut wyjść i jak wróce od razu się przyssie i zasypia. Chociaż by była nie wiadomo jak zmęczona, oczka tarła to i taknie może zasnąć. Spacer jest zbawienny. Gorzej jak wieczorem zasnąć nie możebo przecież po nocy nie bede chodzić po dworze. Balkon odpada
Jak często w nocy budzą się Wasze szkraby?My nadal na karmieniu naturalnym. Czasem potrafi co godzinę się budzić, a czasem ze 3-4razy. Zasypia przy cycu :/ i z nami w łózku.