reklama
Dominika81
Fanka BB :)
ewelcia - pożyczyć Szymkowi z kilogram od Jaśka?:-)
Moj Szym dzis wstal sam na nogi
Siedzial w wannie trzymalam go pod pachami bo lapal kaczkia ten jakos podwinal noge i wstala m mowi do mnie czemu go podnioslas?powiedzialam ze go nie podnioslam tylko sam sie zerwal nie mogl uwierzyc ale pozniej sam sie przekonal
Siedzial w wannie trzymalam go pod pachami bo lapal kaczkia ten jakos podwinal noge i wstala m mowi do mnie czemu go podnioslas?powiedzialam ze go nie podnioslam tylko sam sie zerwal nie mogl uwierzyc ale pozniej sam sie przekonal
Moje maleństwo
Mamusia Amelki
Jejciu jaki szybki ten twoj Szymonek ))))))))))))))
S
Sara27
Gość
Domi-alez chlopisko potezne z jaskaTo dobrze ze jest duzy.Jak bym miala chlopaka takiego duzego to bym sie tylko cieszyla bo wg mnie chlopiec dobrze jak ma troche cialka.Co do dziewczynek mam juz bardziej wahania,ale chcialam pochwalic Julitke ze w ostatnim miesiacu juz nie tyje jak przez pierwsze 6 m-cy po 1 kg na m-c tylko 600g
S
Sara27
Gość
Niezly jestBywaja dzieci ze chodza same juz w wieku 10 mies-jeszcze 3 mies i ci chlopak moze zaczac sam chodzic!
I
ivaz
Gość
Ewelcia gratulacje dla Szymonka, ale wystartował!!!
Mojej siostry Majka własnie zaczęła chodzić jak miała 10 m-cy, z reszta ona wszystko szybko robiła oprócz mowy.
A moja Zojka uczy się "mowy" dzisiaj zaczęła wydawać takie dźwięki ababa, ma ma ma, da da da, bo do tej pory tylko piszczała, a jak gada to się w głos śmieje, komicznie to wygląda
Mojej siostry Majka własnie zaczęła chodzić jak miała 10 m-cy, z reszta ona wszystko szybko robiła oprócz mowy.
A moja Zojka uczy się "mowy" dzisiaj zaczęła wydawać takie dźwięki ababa, ma ma ma, da da da, bo do tej pory tylko piszczała, a jak gada to się w głos śmieje, komicznie to wygląda
reklama
S
Sara27
Gość
Julita najbardziej lubi mowic słowo NIE
Ostatnio edytowane przez moderatora: