reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wszystko o naszych dzieciach!!!!!!!!Waga,choroby,rozwój,opieka itp.

Jeszcze troche i bede ganiac Szyma po domu:szok::-D:-D.

A moj krzyczy ostatnio eeeeee,,eeeejjjjjeeeee,eeeeeee tak mnie wola:-D:-D.
I jak ja zamrucze to on tez:-D.
Teraz go ucze kaslac wiecie o co chodzi ze ja zakaszle i czekam zeby powtorzyl ale nie zabardzo mu to idzie:-D.
Mowi czasami be:-D!!!a ja mu odpowiadam ze tz jestes be po pierdzisz przy jedzeniu a ten jeeeeeee:-D:-Doczywiscie nie zawsze tam odpowiada ale coraz czesciej i cieszy sie przy tym jak szalony:-D.
Kiedzs weszlam do pokoju i mowie Hellllloooolll a on hajeeee:-D:-D
Czasami tzlko tak odpowiada Hellllloooolllll

reklama
Witajcie kochane!
Powiedzcie czy któraś też tak ma? Moja mała nie zaśnie bez spaceru,muszę chociaż na 5 minut wyjść i jak wróce od razu się przyssie i zasypia. Chociaż by była nie wiadomo jak zmęczona, oczka tarła to i taknie może zasnąć. Spacer jest zbawienny. Gorzej jak wieczorem zasnąć nie możebo przecież po nocy nie bede chodzić po dworze. Balkon odpada :)

Jak często w nocy budzą się Wasze szkraby?My nadal na karmieniu naturalnym. Czasem potrafi co godzinę się budzić, a czasem ze 3-4razy. Zasypia przy cycu :/ i z nami w łózku.

Midnight ja nie pomogę. Gabrysia całkiem szybko zasypia w dzień, o ile ma przy sobie ukochaną pacynkę świnkę:-D Nocnego karmienia też nie mamy. Gabi zasypia ok 20 i budzi się ok 9 następnego dnia. Więc luzik:tak:

reklama
Karolka ale Gabi slicznie spi!!
Moj gad zjadl wczoraj po kapieli popil wody i wlozylam go do lozeczka spiacego po jakis 5min sie obudzil i wiercil sie w lozeczku(czesto tak ma ze szuka sobie pozycji) ale nie zasnal dalam mu pic i zasnal,maly byl nie dopity:-D:-D:-D.
Pozniej zagladam a on spi na kolderce:-Dza jakies pol godziny w porzek,pozniej tam gdzie nogi to glowa:-Dnormalnie w dzien ruchliwy i podczas spania tez:szok:.
O 24 sie obudzil myslalam ze tylko pic mu sie chce bo jadl po 20 a ten czekal na jedzenie i jak bym mu nie dala to by nie zasnal:no:wciagnal tylko 120ml(ostatniej nocy 180ml) i zasnal ale pozniej znow sie wiercil i szukla dogodnej pozycji!!!zasnal z glowa w rogu na brzuchu i spal do 7:30 dalam mu smoczka i kimal jeszcze z 20min

Do góry