reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wszystko o naszych dzieciach!!!!!!!!Waga,choroby,rozwój,opieka itp.

Jeszcze troche i bede ganiac Szyma po domu:szok::-D:-D.

A moj krzyczy ostatnio eeeeee,,eeeejjjjjeeeee,eeeeeee tak mnie wola:-D:-D.
I jak ja zamrucze to on tez:-D.
Teraz go ucze kaslac wiecie o co chodzi ze ja zakaszle i czekam zeby powtorzyl ale nie zabardzo mu to idzie:-D.
Mowi czasami be:-D!!!a ja mu odpowiadam ze tz jestes be po pierdzisz przy jedzeniu a ten jeeeeeee:-D:-Doczywiscie nie zawsze tam odpowiada ale coraz czesciej i cieszy sie przy tym jak szalony:-D.
Kiedzs weszlam do pokoju i mowie Hellllloooolll a on hajeeee:-D:-D
Czasami tzlko tak odpowiada Hellllloooolllll

reklama
Witajcie kochane!
Powiedzcie czy któraś też tak ma? Moja mała nie zaśnie bez spaceru,muszę chociaż na 5 minut wyjść i jak wróce od razu się przyssie i zasypia. Chociaż by była nie wiadomo jak zmęczona, oczka tarła to i taknie może zasnąć. Spacer jest zbawienny. Gorzej jak wieczorem zasnąć nie możebo przecież po nocy nie bede chodzić po dworze. Balkon odpada :)

Jak często w nocy budzą się Wasze szkraby?My nadal na karmieniu naturalnym. Czasem potrafi co godzinę się budzić, a czasem ze 3-4razy. Zasypia przy cycu :/ i z nami w łózku.

Midnight ja nie pomogę. Gabrysia całkiem szybko zasypia w dzień, o ile ma przy sobie ukochaną pacynkę świnkę:-D Nocnego karmienia też nie mamy. Gabi zasypia ok 20 i budzi się ok 9 następnego dnia. Więc luzik:tak:

reklama
Karolka ale Gabi slicznie spi!!
Moj gad zjadl wczoraj po kapieli popil wody i wlozylam go do lozeczka spiacego po jakis 5min sie obudzil i wiercil sie w lozeczku(czesto tak ma ze szuka sobie pozycji) ale nie zasnal dalam mu pic i zasnal,maly byl nie dopity:-D:-D:-D.
Pozniej zagladam a on spi na kolderce:-Dza jakies pol godziny w porzek,pozniej tam gdzie nogi to glowa:-Dnormalnie w dzien ruchliwy i podczas spania tez:szok:.
O 24 sie obudzil myslalam ze tylko pic mu sie chce bo jadl po 20 a ten czekal na jedzenie i jak bym mu nie dala to by nie zasnal:no:wciagnal tylko 120ml(ostatniej nocy 180ml) i zasnal ale pozniej znow sie wiercil i szukla dogodnej pozycji!!!zasnal z glowa w rogu na brzuchu i spal do 7:30 dalam mu smoczka i kimal jeszcze z 20min

Do góry