reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wszystko o naszych dzieciach!!!!!!!!Waga,choroby,rozwój,opieka itp.

reklama
Mnie Juli tez wyrywa lyzeczke a przede wszystkim ja wytraca:rofl2:Juz sie przyzwyczailam zeby siadac ja karmic w kiepskich ciuchach (czesto siedze w takim starym dresie:-D:-D:-D) bo brudzi nie tylko moje ubranie (poza swoim) ale i sciany:dry:Dobrze ze farba zmywalna...;-)

Jasiek też strasznie brudzi wszystko dookoła. ale nie zawsze.
rano jak je kaszkę to jeszcze lubi sobie trzec oczka, więc najbierw do buzi, dotem potrze sobie całą buzie i w ten sposób kaszkę ma rozmazaną na całej twarzy...:baffled:
ubranej już sporo zniszczył przez zupkę, czy obiadek, coraz większe śliniaki kupuję...
niedługo chyba ceratę ze stołu kuchennnego ściągnę i mu zawiążę na szyi

Sara,Dominika moj Szym tez jest caly brudny.
Macha tymi przeszczepami i wytraca lyzeczke albo lapie.
Czasami wklada palce do buzi a potem lapie sie za ucho albo trze oczka:baffled: jak Jasiek.
Przez tydzien nie pierdzial buzia a od soboty znow to robi:baffled::wściekła/y:
Ostatnio nawet sliniaka sobie zdejmuje!!!i go wyrzuca na podloge a potem chce go podniesc!!!
MM fajny ten sliniak

reklama
Do góry